Μονακό-Λε Πορτέλ 79-67: Χαλαρή με ροτέισιον

Η Μονακό μπήκε στο νέο έτος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η Λε Πορτέλ δεν μπόρεσε να σταθεί εμπόδιο στις ορέξεις της ομάδας του Σάσα Ομπράντοβιτς και μετά το εναρκτήριο δεκάλεπτο κατέρρευσε.

Μετά από δέκα ημέρες αποχής λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού, η Μονακό επέστρεψε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Το έκανε μάλιστα με εμφατικό τρόπο, κερδίζοντας άνετα την Λε Πορτέλ για την 15η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος.

Οι Μονεγάσκοι, οι οποίοι δεν θα έχουν διπλή υποχρέωση στην «διαβολοβδομάδα» της Euroleague (το παιχνίδι τους με την Ούνικς αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων στην ρωσική ομάδα), έτρεξαν ένα επιμέρους σκορ 31-15 στο δεύτερο δεκάλεπτο και τελείωσαν ουσιαστικά την δουλειά πηγαίνοντας στα αποδυτήρια μ διαφορά 19 πόντων (50-31).

Στην επανάληψη η ομάδα του Ομπράντοβιτς διαχειρίστηκε εξαιρετικά το υπέρ της αποτέλεσμα και έφτασε με άνεση στο τελικό ….

Ο Ιμπραχίμα Φαγιέ με 11 πόντους και 7 ριμπάουντ κυριάρχησε κάτω από τις δύο μπασκέτες, ενώ διψήφιο αριθμό πόντων σημείωσαν και οι Ντομάντας Μοτεγιούνας (10 πόντους), Μάικ Τζέιμς (10 πόντους, 3/13 σουτ εντός πεδίας) και Μπροκ Μότουμ (10 πόντους)

Τα δεκάλεπτα: 19-16, 50-31, 68-45, 79-67

Δείτε ΕΔΩ τα αναλυτικά στατιστικά της αναμέτρησης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.