VTB All-Star Game: Πρώτος στην ψηφοφορία των ξένων ο Χεζόνια (pic)

Ο Κροάτης σούπερ σταρ της Ούνικς Καζάν προπορεύεται στην ψηφοφορία των ξένων και η συμμετοχή του στο All-Star Game της VTB, το οποίο θα διεξαχθεί τον Φεβρουάριο, κρίνεται σίγουρη.

Η Ούνικς Καζάν δεν είναι απλά μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της φετινής σεζόν στην Euroleague, αλλά έχει βάλει ως στόχο να εκθρονίσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας από την κορυφή της VTB.

Ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού, Μάριο Χεζόνια βγάζει… μάτια με τους «πράσινους» του Καζάν και όπως είναι φυσιολογικό ηγείται της ψηφοφορίας των ξένων για το All-Star Game της VTB.

Ο Κροάτης φόργουορντ έχει αφήσει πίσω του μεταξύ άλλων τους Έρικ ΜακΚόλουμ (Λοκομοτίβ Κουμπάν) και Τορνίκε Σενγκέλια (ΤΣΣΚΑ), φιγουράροντας στην κορυφή της λίστας της ομάδας World Stars.

Στην ρωσική ομάδα, ο συμπαίκτης του Χεζόνια στην Ούνικς, Αντρέι Βοροντσέβιτς έχει συλλέξει μέχρι στιγμής τους περισσότερους ψήφους. Μιλάμε άλλωστε για έναν από τους πλέον αγαπητούς στο ευρύ κοινό Ρώσους παίκτες με σπουδαία παράσημα στην καριέρα του.

Να σημειώσουμε πως στην παρούσα φάση ψηφίζει ο κόσμος, ενώ σε δεύτερο στάδιο θα καταχωρήσουν τις επιλογές τους οι δημοσιογράφοι των ρωσικών media.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.