Μακάμπι: Τέσσερα κρούσματα κορωνοϊού, πιθανό αίτημα αναβολής του αγώνα με Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ


Η “έκρηξη” της πανδημίας του κορωνοϊού δεν άφησε ανεπηρέαστη την Μακάμπι Τελ Αβίβ που άρχισε να μετρά και πάλι θετικά κρούσματα παικτών και μελών της ομάδας της, ύστερα από τέσσερις μήνες.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο Ισραήλ, ένας παίκτης της ομάδας του «λαού» είναι θετικός στον ιό, ενώ ένας άλλος παρουσιάζει συμπτώματα. Συνολικά, ο αριθμός των ενεργών κρουσμάτων να φτάσει ακόμη και τα τέσσερα και η Μακάμπι επιβεβαίωσε στο twitter, ότι υπάρχουν αρκετά κρούσματα, χωρίς να αναφέρει τον αριθμό.

H ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου είναι πιθανό να ζητήσει την αναβολή του επικείμενου αγώνα με τη Νες Ζιόνα για το ισραηλινό πρωτάθλημα, ενώ στις 14/1 είναι προγραμματισμένο το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ, για την 21η αγωνιστική της Ευρωλίγκα (NovaPrime).

Πριν την έναρξη της φετινής σεζόν, η Μακάμπι είχε βάλει στο υγειονομικό πρωτόκολλο, εφτά παίκτες της και είχε αναγκαστεί να ακυρώσει σειρά φιλικών αναμετρήσεων (δεν είχε συμμετάσχει σε τουρνουά του Ολυμπιακού και αντικαταστάθηκε από την Μονακό), ενώ έκανε ελλιπή προετοιμασία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.