Ρεάλ – ΤΣΣΚΑ: 71-65: Η έκπληξη των εννιά (hls)

Η Ρέαλ δεν είχε τον προπονητή της και 7(!) παίκτες, παρατάχθηκε με 5 έμπειρους και 4 εφήβους αλλά βρήκε τρόπο να νικήσει την ΤΣΣΚΑ υπό το βλέμμα του Βασίλη Σπανούλη.

Οι Μαδριλένοι ξεκίνησαν το ματς με τον 18χρονο Βούκτσεβιτς και τον 17χρονο Σέντικ Γκαρούμα, όμως κάθε άλλο παρά εύκολη λεία ήταν για την χαλαρή ΤΣΣΚΑ. Με τον Γκος να μοιραζει ασίστ η ομάδα του Τσους Ματεο προηγήθηκε 7-0, έφτασε τη διαφορά στους 14(!), 24-10 πριν ο Μιλουτίνοφ μαζέψει τη διαφορά στους 10, 24-14.

Η μοναδική περίοδος στην οποία η ΤΣΣΚΑ δικαιολόγησε τον τίτλο του φαβορί ήταν η δεύτερη, όταν έπαιξε ολοκληρωμένο μπάσκετ σε άμυνα και επίθεση, περιόρισε τη Ρεάλ στους 13 πόντους και έβαλε τους διπλάσιους, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια στο +3, 37-40.

Οι περισσότεροι περίμεναν πως η Ρεάλ δεν θα άντεχε, όμως υπό το βλέμμα του Βασίλη Σπανούλη που παρακολούθησε το ματς και αποθεωθηκε από το κοινο, το small ball του Τσους Ματέο λειτούργησε, κρατώντας την ΤΣΣΚΑ μόλις στους 25 πόντους στο δεύτερο μέρος.

Ο κέρβερος Ταβάρες συνδύαζε 15 πόντους, 10 ριμπάουντ και… τρομοκρατία κοντά στο καλάθι, ο Γιουλ έσπαγε το ρόδι με δύο τρίποντα στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου και μαζί με τον τρομερό 17χρονο Κλάβζαρ που έβαλε 10 πόντους στο ντεμπούτο του, η Ρεάλ πήρε προβάδισμα 65-55 και δεν κοίταξε ποτέ ξανά πίσω.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.