Βεζένκοφ στους “Playmakers”: “Κάθε παίκτης θέλει να παίζει και για αυτό παίζουμε με τόσο ένταση” (vid)

Οι δηλώσεις του Σάσα Βεζένκοφ στη NOVA και στην εκπομπή "Playmakers"-Τι είπε για τη νίκη επί της Βιλερμπάν αλλά και για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί

Ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε στη NOVA και στην εκπομπή “Playmakers”. Μίλησε για τη διάθεση που υπάρχει στον Ολυμπιακό, αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί.

Στην αρχή των δηλώσεων του είπε: “Έχουμε 12-13 παίκτες που θέλουν να παίζουνε σε κάθε παιχνίδι, ο κάθε παίκτης θέλει να παίζει και για αυτό παίζουμε με τόσο ένταση. Ο καθένας προσπαθεί να παίξει στο 100% αυτό που μπορεί. Είναι θέμα διάθεσης, θέμα θέλησης και όλοι ξέρουνε τι πρέπει να κάνουνε. Όταν παίζεις και στην έδρα σου και ξέρεις ότι έχεις κάνει το οκτώ στα οκτώ, θέλεις να κάνεις το εννιά στα εννιά και μετά το 10 στα 10, είναι μία πρόκληση. Κάναμε μια καλή εβδομάδα και πρέπει να συνεχίσουμε γιατί έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι την επόμενη αγωνιστική. 

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είπε: “Θα προσπαθήσουμε να μην επηρεάσει το πρώτο παιχνίδι αυτό που ακολουθεί. Όλοι ξέρουμε πώς κύλησε το πρώτο παιχνίδι, δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλουμε. Ο Παναθηναϊκός παίζει πολύ καλά στο ΟΑΚΑ το έχει δείξει αυτή τη σεζόν ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε πρέπει να είμαστε πνευματικά και σωματικά έτοιμοι. Είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι για τον κόσμο, για εσάς, για όλους είναι ένα παιχνίδι που θέλουμε τη νίκη”. 

Για το αν ο Ολυμπιακός σκέφτεται το πλασάρισμα στο τέλος της βαθμολογίας και το πλεονέκτημα έδρας, είπε: “Δεν το σκεφτόμαστε. Είναι πολύ νωρίς ακόμη, αν σε πάρει η κάτω βόλτα είναι δύσκολο να ανακάμψεις. Είναι κοντά όλοι, όλοι θέλουν να μπούνε στην οκτάδα υπάρχουνε πολύ καλές ομάδες, υπάρχουν ομάδες που δεν τις περίμενες τόσο ψηλά. Έρχονται και ομάδες από κάτω, είναι δύσκολα φέτος, πρέπει να βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να συνεχίσουμε να χτίζουμε αυτό το σερί που έχουμε τώρα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.