Πρίφτης: “Σκληρή ομάδα η Αρμάνι, ο Γιόβιτς δεν είναι ακόμα έτοιμος” (vid)

Στην εμπειρία της Αρμάνι Μιλάνο στάθηκε ο Δημήτρης Πρίφτης, ο οποίος αναφέρθηκε στην απουσία του Νέντοβιτς, το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά και τον Γιόβιτς.

Λίγο πριν την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για το Μιλάνο και την αναμέτρηση με την Αρμάνι, ο τεχνικός των “πράσινων” με δηλώσεις στην κάμερα των καναλιών Novasports αναφέρθηκε στις δυσκολίες της αναμέτρησης με την ιταλική ομάδα, τα μεταγραφικά σενάρια και τον Γιόβιτς, αλλά και την απουσία του Νέντοβιτς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του Παναθηναϊκού στον Γιώργο Βαλαβάνη:

Για το παιχνίδι στο Μιλάνο: «Πρόκειται για μία πολύ σκληρή ομάδα, πολύ έμπειρη καθώς διαθέτει παίκτες με πορεία στην Ευρωλίγκα. Παίζουνε με αρκετή σωματική επαφή. Χρειάζεται από μέρους μας μεγάλη συγκέντρωση και πρέπει να πιάσουμε υψηλά επίπεδα απόδοσης για να μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Σαφώς είναι ένα δύσκολο παιχνίδι».

Για την απουσία του Νέντοβιτς: «Είναι μία συνθήκη που σαφώς καλούμαστε αναγκαστικά να προσαρμοστούμε. Είναι ένας παίκτης που μας δίνει αρκετά πράγματα και στη δημιουργία και στην εκτέλεση, ειδικά το τελευταίο διάστημα που βρήκε τον ρυθμό του. Αναμφίβολα είναι μία απώλεια, αλλά νομίζω ότι μέσα από άλλες δουλειές και μέσα από τα υπόλοιπα παιδιά, μπορούμε να καλύψουμε σε ένα μεγάλο βαθμό το κενό».

Για το ντέρμπι των «αιωνίων»: «Νομίζω είναι πολύ πρόωρο ακόμα, υπάρχουν αρκετές αναμετρήσεις πριν από αυτό που θα πρέπει να μας απασχολήσουν και θα είναι λάθος αν αποπροσανατολιζόμαστε με αυτόν τον τρόπο».

Για τα μεταγραφικά σενάρια και τον Γιόβιτς: «Δεν υπάρχει κάτι που μπορούμε να πούμε, η ομάδα συνεχίζει ως έχει και πορευόμαστε με το ρόστερ που υπάρχει αυτή τη στιγμή. Όταν οι συνθήκες και η κατάσταση το απαιτήσουν θα κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε για το καλύτερο της ομάδας. Σίγουρα έχουμε τα μάτια μας στην αγορά και βλέπουμε τι υπάρχει. Ο παίκτης που αναφέρατε την δεδομένη στιγμή, όπως γνωρίζετε, δεν είναι ακόμα έτοιμος σε αγωνιστική κατάσταση και θα πρέπει να τα λάβουμε όλα υπόψη μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.