Παναθηναϊκός: Αρχή από την άμυνα απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο

Ο Χαράλαμπος Σαραντινάκης γράφει για τα δεδομένα της αποψινής αναμέτρησης και τις δυσκολίες που θα βρούνε μπροστά τους οι "πράσινοι" απέναντι σε μια ομάδα με ιδιαίτερο στυλ παιχνιδιού όπως είναι η Άλμπα.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων την Άλμπα, μια ομάδα που αγωνίζεται με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο, απολαμβάνει κάθε παιχνίδι και μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα σε οποιοδήποτε αντίπαλο με την συγκεκριμένη νοοτροπία και αγωνιστική συμπεριφορά.

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά από την ήττα στην Μόσχα και ταυτόχρονα γνωρίζει καλά ότι πρέπει να παρουσιαστεί έτοιμη στο αμυντικό κομμάτι και να ελέγξει τον ρυθμό του αγώνα ώστε να έχει τον πρώτο λόγο απέναντι σε μια ομάδα που μπορεί ανά πάσα στιγμή να δημιουργήσει προβλήματα.

Η απουσία του Νεμάνια Νέντοβιτς είναι σημαντική αφού ο Σέρβος όταν αγωνίζεται δίνει τεράστιες λύσεις και με τις προσωπικές του επιλογές και προσπάθειες αλλά ταυτόχρονα ανοίγοντας χώρους και για τους υπόλοιπους. Ο Παπαπέτρου και ο Γουάιτ θα αγωνιστούν στην αποψινή αναμέτρηση αλλά αμφότεροι αντιμετώπισαν προβλήματα τα οποία τους ταλαιπώρησαν το τελευταίο διάστημα με αποτέλεσμα να χάσουν προπονήσεις και πιθανότατα να μην είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Η Άλμπα έρχεται από δυο συνεχόμενες νίκες και μάλιστα απέναντι σε ισχυρούς αντιπάλους όπως η Μακάμπι και η Αρμάνι Μιλάνο ένα ακόμα γεγονός που δείχνει ότι η συγκεκριμένη ομάδα μπορεί με τον τρόπο που αγωνίζεται και γενικά με την νοοτροπία που την διακρίνει να πάρει σημαντικά αποτελέσματα απέναντι σε πολύ πιο δυνατούς αντιπάλους από αυτήν.

Βέβαια αν οι “πράσινοι” παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι αμυντικά από το ξεκίνημα και έχουν τον έλεγχο των ριμπάουντ και ταυτόχρονα δεν επιτρέψουν στους Σίκμα και Έρικσον να κάνουν το παιχνίδι τους τότε θα έχουν προσεγγίσει σημαντικά την νίκη αφού οι συγκεκριμένοι τομείς αλλά και οι συγκεκριμένοι παίκτες αποτελούν κομβικά κομμάτια στην λειτουργία της γερμανικής ομάδας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.