Πρίφτης: “Δεν κοιτάζω την βαθμολογία” (vid)

Οι απουσίες του Παναθηναϊκού μπορεί να έχουν πληγώσει την ελληνική ομάδα, όμως, ο Δημήτρης Πρίφτης προσπαθεί να μείνει στους παρόντες και στο τι πρέπει να κάνει η ομάδα του για να κερδίσει την αξιόμαχη Άλμπα.

“Είναι κάποιες απουσίες που πρέπει να διαχειριστούμε. Είναι κρίμα που όταν ανέβηκε ο Νέντοβιτς μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό πλέον πρέπει να και πάλι να τον στερηθούμε. Επίσης χάσαμε τον Οκάρο για πέντε μέρες και τον Παπαπέτρου, που είχε κι εκείνος πρόβλημα με ίωση. Αυτοί οι παίκτες δεν είναι στην κατάσταση που θα θέλαμε αν και αύριο θα είναι παρόντες αλλά το παρόντες πρέπει να μπει σε εισαγωγικά. Η απουσία του Νέντοβιτς είναι σημαντική. Παρόλα αυτά παίζουμε στην έδρα μας, θέλουμε να είμαστε σκληροί και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι.

Δεν νομίζω ότι υπήρχε πρόθεση για τον τραυματισμό του Νέντοβιτς. Μια απροσεξία ή μια επιθετικότητα ναι αλλά όχι με πρόθεση για όνομα του Θεού.

Η Άλμπα είναι μια ιδιαίτερη ομάδα που δεν σκέφτεται πολύ τι συμβαίνει στο ματς, μπορεί να κερδίζει είκοσι πόντους ή πίσω, αλλά πάντα παίζει με τον ίδιο τρόπο. Παίζει με μίνιμουμ άγχος κι αυτό είναι το όπλο της.

Δεν κοιτάζω την βαθμολγία γιατί απογοητεύομαι. Έχουμε παίξει 4-5 παιχνίδια που θα μπορούσαμε να έχουμε δύο νίκες ακόμα. Από τα αποτελέσματα όμως, κρινόμαστε και τα αποτέλεσματά μας δεν είναι καλά. Το δοκάρι και μέσα είσαι καλός το δοκάρι κι έξω είσαι κακός δεν μου αρέσει πολύ, αλλά πάντα έτσι είναι αθλητισμός. Είμαστε όλοι μαζί και κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.