Η γάτα της Πιονίρ (vids)

Ο Μουστάφα Φαλ που δοκιμάζει αυτή την ώρα το πόδι του και ο τετράποδος φίλος του μπάσκετ που κατατρόμαξε τον Μάικ Καλαβρό!

Αποστολή στο Βελιγράδι: Χρήστος Καούρης

«Χθες το βράδυ έλεγε ότι το πόδι του ήταν κάπως σφιχτό» μου μετέφερε μέλος της αποστολής του Ολυμπιακού σχετικά με την κατάσταση του Μουστάφα Φαλ, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Λάρισα και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Από την παρουσία ή όχι του Γάλλου σέντερ θα κριθούν πολλά σε ό,τι αφορά την τακτική προσέγγιση των ερυθρόλευκων κόντρα στον Αστέρα, όπως παραδέχτηκε και ο Γιώργος Μπαρτζώκας κατά την αναχώρηση της ομάδας για το Βελιγράδι το μεσημέρι της Τετάρτης.

To πρωινό χαλάρωμα επιφύλασσε μια δυσάρεστη έκπληξη στον Μάικ Καλαβρό, μέλος του τεχνικού τιμ του Ολυμπιακού. Μια γκρίζα γάτα αποφάσισε να βρει καταφύγιο από το τσουχτερό κρύο του Βελιγραδίου στην Χάλα Πιονίρ και πήρε θέση τις κερκίδες για να γίνει ο… κατάσκοπος του Ντέγιαν Ράντονιτς. Ο Καλαβρός μπορεί να αγαπάει πολύ τα ζώα και να είναι ο ίδιος ιδιοκτήτης ενός σκύλου, όμως φοβάται όσο τίποτα τις γάτες, πράγμα που ο Γιώργος Πρίντεζης εκμεταλλεύτηκε δεόντως οδηγώντας τον ανυποψίαστο Μάικ προς το μέρος της!

Το “Aleksadar Nicolic Hall”, κατά κόσμον Χάλα Πιονίρ μπορεί να είναι μια από τις πιο καυτές έδρες της Ευρώπης, όμως δεν αποκλείεται ο Ολυμπιακός να πέσει απόψε σε ευτυχή για αυτόν συγκυρία. Βλέπετε η ποδοσφαιρική ομάδα του Αστέρα δίνει κρίσιμο εκτός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι για το Europa League απέναντι στην Μπράγκα σήμερα στις 21:00 (τοπική ώρα), πράγμα που όπως μου μετέφερε Σέρβος δημοσιογράφος δεν αποκλείεται να κρατήσει πολλούς από τους φιλάθλους στα σπίτια τους αντί στις κερκίδες. Η επίσημη οδηγία από την αρχή της σεζόν αναφέρει ότι στο γήπεδο επιτρέπεται το 50% των φιλάθλων σε σχέση με την επίσημη χωρητικότητα, όμως αυτός είναι ένας κανόνας που στην πράξη καταστρατηγείται συχνά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.