Βεζένκοφ: “Σκληρή ομάδα ο Ερυθρός, πεισμώσαμε μετά τον Παναθηναϊκό”

Ο Σάσα Βεζένκοφ μετά τη λήξη του αγώνα Λάρισα - Ολυμπιακός σχολίασε τη νίκη με 101-70, την ήττα στο πρωτάθλημα από τον Παναθηναϊκό και το επόμενο παιχνίδι της EuroLeague με τον Ερυθρό Αστέρα (9/12, 20:00, NS).

Η ήττα του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ πείσμωσε τους παίκτες του Γιώργου Μπαρζώκα, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Σάσα Βεζένκοφ. Ο μπασκεμπολίστας των “ερυθρόλευκων” έκανε και το σχόλιο του για το επόμενο παιχνίδι της εβδομάδας με τον Ερυθρό Αστέρα (9/12, 20:00, Novasports).

Η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς είναι σκληρή και ο Ολυμπιακός για να περάσει από την έδρα τους πρέπει να δώσει το 101% δήλωσε ο Σάσα Βεζένκοφ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ:

Για την νίκη κόντρα στη Λάρισα: «Η επίθεση, οι ασίστ και τα τρίποντα μας αφήνουν ευχαριστημένους. Αλλά, αφήσαμε πολλά ριμπάουντ και δεν παίξαμε καλή άμυνα στο πρώτο ημίχρονο. Δεν έχουμε δικαιολογία, πρέπει να μπαίνουμε στο 100% και να παίρνουμε νίκες. Είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε, αλλά έχουμε πράγματα να διορθώσουμε».

Για την αντίδραση του Ολυμπιακού μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό: «Όλοι περιμένουμε αυτά τα ντέρμπι πώς και πώς. Όταν χάνεις στην έδρα σου στεναχωρείς τον κόσμο. Στεναχωρηθήκαμε, μιλήσαμε, πεισμώσαμε. Παίξαμε καλό μπάσκετ, πήραμε τα αποτελέσματα που θέλαμε. Είναι ακόμα Δεκέμβρης. Ναι, ήταν μια ήττα που πόνεσε, αλλά έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Θα γινόμαστε καλύτεροι και θα δουλεύουμε πιο σκληρά».

Για το πόσο συχνά εκτελεί ο ίδιος:«Είναι κάποιες φάσεις που μέσα στο παιχνίδι πρέπει να παίρνουμε τη σωστή απόφαση. Δεν θα γίνεται πάντα. Αν πιστέψω πως είναι καλύτερο να σουτάρω, θα σουτάρω. Το πιο σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα και να βελτιωνόμαστε, γιατί έρχεται δύσκολο πρόγραμμα».

Για το επόμενο παιχνίδι της EuroLeague τον Ερυθρό Αστέρα: «Μια πάρα πολύ σκληρή ομάδα. Κέρδισε τη Ζενίτ στο γήπεδό της. Έχει τον κόσμο στο πλευρό της, είναι σκληρή ομάδα. Πρέπει να είμαστε πνευματικά και σωματικά έτοιμοι. Αν θέλουμε να περάσουμε από αυτή την έδρα πρέπει να δώσουμε το 101%».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.