Ράντονιτς: “Δεν είναι εύκολο να μιλάμε για μπάσκετ μετά το χαμό του Γέλοβατς”

Ο κόσμος του μπάσκετ θρηνεί το χαμό του Στέφαν Γέλοβατς και ο τεχνικός του Ερυθρού Αστέρα, Ντέγιαν Ράντονιτς αναφέρθηκε στο τραγικό γεγονός.

Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Στέφαν Γέλοβατς έστειλε ο Ντέγιαν Ράντονιτς. Ο τεχνικός του Ερυθρού Αστέρα αναφέρθηκε στο χαμό του Σέρβου μπασκεμπολίστα, υπογραμμίζοντας ότι “δεν μπορεί να μιλάς για μπάσκετ, όταν έχει συμβεί ένα τόσο τραγικό γεγονός”.

Παράλληλα ο κόουτς έκανε μια μικρή αναφορά στο παιχνίδι της Πέμπτης (9/12) με τον Ολυμπιακό.

«Δεν είναι εύκολο να μιλήσουμε για το ματς έπειτα από ένα τόσο τραγικό γεγονός. Θα ήθελα να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γέλοβατς, του πρώην παίκτη μας και της εθνικής ομάδας», δήλωσε αρχικά για το χαμό του Γέλοβατς και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Πέμπτης (9/12) με τον Ολυμπιακό:

«Με βάση τα όσα έχουν συμβεί από την αρχή της σεζόν, κανένα παιχνίδι δεν ήταν εύκολο, είτε εντός, είτε εκτός. Τώρα θα προετοιμαστούμε για το ματς με τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρωλίγκας. Ενδεχομένως αυτή την στιγμή να είναι στο πικ της απόδοσής του».

Τέλος αναφέρθηκε στην ετοιμότητα του Άαρον Γουάιτ: «Ο Άαρον προπονείται χωρίς προβλήματα, αλλά λόγω του προγραμματισμού αποφασίσαμε να μην αγωνιστεί κόντρα στην Τσιμπόνα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.