Μπαρτζώκας: «Σημασία έχει η νίκη» (vid)

Το αποτέλεσμα κρατάει ο Έλληνας τεχνικός του Ολυμπιακού μετά την επικράτηση στην παράταση επί της Ούνιξ Καζάν, μέσα στη Ρωσία.

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου:

 «Συγχαρητήρια στην ομάδα και το σταφ για την νίκη. Είναι ένα αποτέλεσμα κόντρα σε μία ομάδα την οποία εκτιμώ. Μία νίκη που ήρθε κόντρα σε αντίπαλο με μομέντουμ και ο οποίος κέρδισε εδώ την Ρεάλ και το Μιλάνο. Το πιο σημαντικό είναι πως είχαμε 10 παραπάνω ασίστ από την Ούνιξ και 7 περισσότερα ριμπάουντ. Παρά το ότι χάσαμε αρκετά ελεύθερα σουτ (24% στα τρίποντα) τα οποία ήταν και καλές επιλογές. Κερδίσαμε το ματς. Κάναμε αρκετά λάθη στο τέλος, κακές τακτικές επιλογές. Βιαζόμασταν για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Τελικά, αυτό που έχει σημασία είναι η νίκη, δεύτερη σερί εκτός έδρας. Έχουμε καλή θετική ατμόσφαιρα, αυτοπεποίθηση. Πρέπει να είμαστε ταπεινοί και συγκεντρωμένοι, αντιλαμβανόμενοι ότι κάθε παιχνίδι στην Euroleague είναι δύσκολο».

Για τα τρίποντα της Ούνιξ: «Τα περισσότερα ήταν στην πρώτη περίοδο. Μετά είχαμε άλλα 40 λεπτά. Μπορούσαμε να κερδίσουμε και στην κανονική διάρκεια. Θέλαμε να περιορίσουμε τον Κάνααν και τον Χεζόνια, καθώς και την δημιουργία του Μπράουν. Προσπαθήσαμε να περιορίσουμε την κυκλοφορία της μπάλας. Έχουμε καλούς σκόρερ, δεν το αποδείξαμε βέβαια. Αλλά ήμασταν σταθεροί σε κάθε πλευρά του παρκέ και κερδίσαμε. Μερικές φορές είναι ένα ριμπάουντ, μερικές η τύχη. Σε κρίσιμα σημεία μπορούμε να παίξουμε καλά. Πιστεύουμε στην ομάδα».

Για την αντιμετώπιση του Φαλ: «Η Ούνιξ σήμερα ήθελε να αποφύγει τα καλά σουτ του Ολυμπιακού στην ρακέτα. Ο Μπράουν είναι σπουδαίος αμυντικός, πολύ ευέλικτος. Μοιράζοντας την μπάλα είχαμε πολλά ελεύθερα σουτ. Συμβαίνει να κερδίζεις και χωρίς την καλό ποσοστό στα τρίποντα. Για εμάς ήταν μία πάρα πολύ σημαντική νίκη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.