Ερυθρός Αστέρας – Ούνιξ Καζάν 78-98: Σίφουνας στο Βελιγράδι (hls)

Η καυτή Ούνιξ Καζάν πέρασε από το Βελιγράδι κερδίζοντας τον Ερυθρό Αστέρα με χαρακτηριστική άνεση και πέτυχε την τέταρτη διαδοχική της νίκη.

Η ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς βελτίωσε το ρεκόρ της στο 7-5 σημειώνοντας μόλις την δεύτερη νίκη της μακριά από το Καζάν. Πολύ καλύτερη η ρωσική ομάδα είχε λύσεις και πήρε σκορ από αρκετούς παίκτες βγάζοντας ενέργεια και στις δύο άκρες του παρκέ. Επιβλητική η Ούνιξ από το ξεκίνημα έκλεισε το δεκάλεπτο στο +10 (16-26). Στην δεύτερη περίοδο ο Ερυθρός Αστέρας δυνάμωσε στην άμυνα και κατάφερε να τρέξει ένα σερί 12-0 με αποτέλεσμα να ρίξει την διαφορά που είχε αγγίξει τους 15 πόντους (21-35) στους τρεις (32-35). Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο +8 (39-47) για τους φιλοξενούμενους.

Στο δεύτερο μέρος η Ούνιξ ξέφυγε. Με γρήγορο μπάσκετ και σωστή κυκλοφορία εγκλώβισε τους Σέρβους και καθάρισε το ματς με καταπληκτικό τρίτο δεκάλεπτο που τελείωσε με επί μέρους σκορ (18-29). Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Τζον Μπράουν με 18 πόντους και 9/12 δίποντα, τρομερός ο Κάναν στο δεύτερο ημίχρονο με 17 πόντους και 5/7 τρίποντα, σταθερός ο Μάριο Χεζόνια με 17 πόντους και 4/7 τρίποντα. Για τον Ερυθρό Αστέρα που κινήθηκε σε χαμηλά νούμερα στην επίθεση για ακόμα μια φορά ο Όστιν Χόλινς είχε 15 πόντους με 6/6 δίποντα, στους 13 σταμάτησε ο Νέιτ Γουόλτερς που άργησε να ξυπνήσει.

Δείτε ΕΔΩ τα highlights της αναμέτρησης

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά της αναμέτρησης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.