Παπανικολάου: «Κακή ήττα, αλλά μέχρι εκεί» (vid)

Ο Κώστας Παπανικολάου τονίζει ότι το μυαλό όλων στον Ολυμπιακό είναι πλέον στο παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο.

Αναλυτικά όσα είπε ο παίκτης των «ερυθρόλευκων» πριν την αναχώρηση για το Μιλάνο: 

Για τις μέρες μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό: «Ήταν μία κακή ήττα, χάσαμε στην έδρα μας από τον ‘’αιώνιο’’ αντίπαλο αλλά μέχρι εκεί. Είναι ακόμα Νοέμβριος, υπάρχουν ακόμα πάρα πολλά παιχνίδια για να σταθούμε σε ένα και να χάσουμε την προσήλωσή μας ενόψει της συνέχειας. Ακολουθεί αύριο ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία από τις καλύτερες και πιο φορμαρισμένες ομάδες της Ευρώπης, άσχετα που προέρχεται από δύο ήττες. Χρειάζεται πάρα πολύ υψηλή συγκέντρωση, πάρα πολύ ισχυρή προσπάθεια απ’ όλους μας και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να διεκδικήσουμε όσες πιθανότητες έχουμε για τη νίκη».

Για το αν ο Ολυμπιακός θα δείξει αντίδραση: «Το να πούμε κάτι στα λόγια δεν έχει κανένα νόημα. Το θέμα είναι τι θα παρουσιάσουμε μέσα στο παρκέ και πώς θα αντιδράσουμε μετά από μία ήττα. Αυτό είναι το κλειδί, το κάναμε καλά μετά την Εφές στο παιχνίδι με την Μακάμπι, αλλά δεν είναι ένας διακόπτης που γυρνάς μετά από κάθε ήττα και κάνεις ένα καλό παιχνίδι. Πρέπει να μπούμε μέσα με δύναμη και προσήλωση και να διεκδικήσουμε ό, τι καλύτερο μπορούμε από αυτό το παιχνίδι».

Για την Αρμάνι: «Είναι μία πολύ γεμάτη ομάδα, ακόμα και μετά τον τραυματισμό του Ντίνου Μήτογλου κάποιος μπορεί να μην το παρατηρήσει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, είναι τόσο γεμάτο το ρόστερ, οπότε όταν μία ομάδα έχει την ευχέρεια να έχει παίκτες τόσο υψηλού επιπέδου είναι πιο δύσκολο να την αντιμετωπίσεις. Έχουν μέγεθος, είναι ψηλή και δυνατή ομάδα, με τον Χάινς μπορούν να παίζουν με διαφορετικούς τρόπους, με αλλαγές, γρήγορες περιστροφές και να βγαίνει ακόμα το ‘’5’’ και να είναι σαν να βγαίνει ένα γκαρντ. Όλα αυτά κάνουν μία ομάδα δύσκολη, απρόβλεπτη και γι’ αυτό η πνευματική συγκέντρωση είναι το κλειδί, όταν έχεις να αντιμετωπίσεις ένα τέτοιο σύνολο πρέπει να είσαι καλά συγκεντρωμένος για να αντιμετωπίσεις όποια κατάσταση βρεθεί μπροστά σου και να πάρεις κάποια αδυναμία και να εκμεταλλευτείς κάθε μικρό λαθάκι προς δικό σου όφελος».

Δείτε τις δηλώσεις του:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.