Γουόκαπ: «Η Μακάμπι είναι σε καλή κατάσταση, πρέπει να τη σταματήσουμε» (vid)

Ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στην αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής της Euroleague κόντρα στους Ισραηλινούς.

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από ήττα στην Τουρκία από την Έφες, εξαιτίας του κάκιστου τελευταίου δεκαλέπτου, με τον Τόμας Γουόκαπ να στρέφει το βλέμμα του στην αποψινή (21:00, NovasportsPrime) εντός έδρας αναμέτρηση με τη Μακάμπι για την 11η αγωνιστική της Euroleague.

Διαβάστε τι δήλωσε αναλυτικά.

Για το τελευταίο δεκάλεπτο με την Έφες:

Νομίζω πως χάσαμε το μυαλό μας. Αυτό συμβαίνει στο μπάσκετ όταν δεν σταματάς τον αντίπαλο και δεν σκοράρεις. ΄Ετσι πηγαίνει το παιχνίδι. Στο τέταρτο δεκάλεπτο δεν βρήκαμε σουτ, η κατάσταση γινόταν όλο και πιο δύσκολη στην επίθεση, ήταν ένα κακό διάστημα.

Για τον αγώνα με τη Μακάμπι:

Κάθε αναμέτρηση στη Euroleague είναι must-win. Έτσι πρέπει να προετοιμαζόμαστε για κάθε παιχνίδι. Προφανώς ο αντίπαλος είναι σε καλή κατάσταση, παίζει καλό μπάσκετ, επιθετική άμυνα, εμείς πρέπει να τους ανταποδώσουμε αυτό το στυλ μπάσκετ, δεν πρέπει να υποχωρήσουμε, πρέπει να τη σταματήσουμε, αναμένουμε μια σκληρή μάχη, όπως πάντα η άμυνα θα παίξει ρόλο, έτσι θα βρούμε ρυθμό και στην επίθεση.

Για τον Γουίλμπεκιν:

Εννοείται πως μπορεί να πιάσει απόδοση ανάλογη με εκείνη κόντρα στη Μονακό (σ.σ. σημείωσε 37 πόντους). Έχει την ποιότητα να το κάνει. Εναπόκειται σε εμάς πως θα μπορέσουμε να τον αντιμετωπίσουμε, σίγουρα θα είμαστε προσηλωμένοι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.