Μονακό – Μπάγερν 94-71: Εύκολα και απλά

Καλύτερη από την αρχή ως το τέλος, η Μονακό είχε εύκολο βράδυ απέναντι στην λειψή και κακή Μπάγερν φτάνοντας τις πέντε νίκες στη διοργάνωση.

Οι προβλέψεις μιλούσαν για ντέρμπι, όμως κάθε άλλο παρά τέτοιο έγινε στο Μονακό. Η ομώνυμη ομάδα είχε περισσότερους παίκτες σε καλή ημέρα, ασύγκριτα μεγαλύτερο βάθος στον πάγκο και τεράστια διαφορά στην αθλητικότητα, πράγμα που της επέτρεψε να πιέσει τη μπάλα και να αναγκάσει τους Βαυαρούς σε 20 λάθη.

Η ομάδα του Μίτροβιτς βασίστηκε στην ρέντα του Βέστερμαν (11π) για να χτίσει το 27-20 του δεκαλέπτου, την ώρα που στην απέναντι πλευρά πάλευε μόνος του ο Ρούμπιτ. Η διαφορά αυξήθηκε στην δεύτερη περίοδο με τον Άντζουσιτς να βάζει 10 πόντους σε αυτό το διάστημα και τον Μπέικον να σιγοντάρει, αφού οι εκλέψεις Χάντερ και Λούτσιτς δεν έφταναν.

Η Μπάγερν ήταν λίγο καλύτερο στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου με επιθετική αιχμή τον άφαντο στο πρώτο μέρος Ντεσόν Τόμας, μείωσε στους 9 πόντους και είχε δύο ευκαιρίες να πλησιάσει κι άλλο, όμως ο Άντζουσιτς με 4 διαδοχικούς πόντους επανέφερε την τάξη ως το 72-60 του 30΄.

Η Μπάγερν έμεινε άποντη για ένα δίλεπτο στην τέταρτη περιόδο κάνοντας μόνο λάθη, η Μονακό το εκμεταλλεύτηκε και με επιμέρους 12-4 η διαφορά πήγε στους 20 πόντους, με το ματς να έχει τελειώσει πρακτικά από το 33΄.

Για τους νικητές ο Τζέιμς ειχε 18 πόντους αλλά τους περισσότερους όταν το ματς είχε κριθεί, οι Άντζουσιτς-Μπέικον από 16 και οι Βέστερμαν-Γουίλ Τόμας από 13. Για τους Βαυαρούς διασώθηκαν οι Λούτσιτς (15 πόντοι) και Χάντερ (14).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.