Χεζόνια: «Μου… άξιζαν οι αποδοκιμασίες, μόνο ΠΑΟ» (vid)

Κατανόηση για τις αποδοκιμασίες που δέχτηκε από ορισμένους φίλους του Παναθηναϊκού έδειξε ο Μάριο Χεζόνια μιλώντας στα κανάλια Novasports και εξέφρασε για ακόμη μία φορά την αγάπη του για το τριφύλλι.

Τι είπε για το ενδεχόμενο επιστροφής του και την απόφαση του περασμένου καλοκαιριού.

«Πολλά συνέβησαν απόψε… Καταφέραμε να πάρουμε αυτό το δύσκολο παιχνίδι, το οποίο γνωρίζαμε ότι ήταν δύσκολο. Ήμασταν ψύχραιμοι στα δύσκολα σημεία», δήλωσε αρχικά ο Κροάτης φόργουορντ.

Για την επιστροφή του στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος: «Ανατρίχιασα όταν προσγειώθηκα στην Αθήνα. Είναι πολύ δύσκολο να παίζεις απέναντι σε μία ομάδα που αγαπάς και απέναντι στους ανθρώπους μου. Δεν ήταν εύκολο να το κάνω, αλλά το έκανα».

Για τις αποδοκιμασίες του κόσμου: «Μου άξιζαν οι αποδοκιμασίες. Τους καταλαβαίνω απόλυτα. Έχουν δίκιο, ούτε εγώ μπορώ να συγχωρήσω τον εαυτό μου. Προσωπικά τους συγχωρώ, θα τους αγαπώ πάντα. Είναι οι άνθρωποι μου. Πάντα θα αγαπώ αυτή την ομάδα».

Για την κίνηση του να «προσκυνήσει» το τριφύλλι στο κέντρο του γηπέδου: «Μόνο ΠΑΟ. Δεν θα αλλάξει τίποτα την αγάπη μου για τον Παναθηναϊκό. Είμαι πιστός στην ομάδα».

Για το μέλλον και το ενδεχόμενο επιστροφής του: «Δεν μπορώ να πω κάτι γιατί όταν σχεδιάζω κάτι και δεν γίνεται και με στεναχωρεί. Πήρα μια απόφαση με λάθος ανθρώπους. Φυσικά και θέλω να επιστρέψω».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.