Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Ούνιξ 72-74: Έβδομη ήττα στην εκπνοή (hls)

Εξαιρετική εμφάνιση από τον Γιώργο Παπαγιάννη που πέτυχε ρεκόρ καριέρας στα ριμπάουντ (17) και πριν το τέλος του 3ου δεκαλεπτου, είχε πετύχει double-double. «Άφαντος» ο Χεζόνια.

Το άστοχρο τρίποντο του Ιωάννη Παπαπέτρου στην εκπνοή του αγώνα και ενώ ο Παναθηναϊκός είχε 19 δευτερόλεπτα στην διάθεση του για να έκανε καλύτερη επιλογή από αυτή του αρχηγού του, υποχρέωσε τους «πράσινους» στην 7η ήττα τους στην 9η αγωνσιτική της Ευρωλίγκα, από την Ούνιξ (72-74), Το “κρίμα” του σημερινού αγώνα, πέραν της νέας ήττας του Παναθηναϊκού από την επιπόλαιη και αναποφάσιστη, τελική επιλογή του Παπαπέτρου, ανήκει στον Γιώργο Παπαγιάννη που πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, η οποία έμεινε χωρίς αντίκρισμα για την ομάδα του.

Δείτε ΕΔΩ tα highlights.

Η εξέλιξη του πρώτου ημιχρόνου, δεν έδρεψε δάφνες ποιότητας και χρειαζόταν, λόγω της αστοχίας και των δυο ομάδων, την βοήθεια του οφθαλμολογικού… κολλυρίου για την παρακολούθηση των άστοχων σουτ, εκατέρωθεν. Στα τρία πρώτα λεπτά, το σκορ ήταν 2-1, ενώ ο Παναθηναϊκός «ξεκόλλησε» στο σκορ και προηγήθηκε 9-1, ενώ ήρθε η αντίδραση της ρωσικής ομάδας που μείωσε σε 9-7 από δυο συνεχόμενα τρίποντα και ισοφάρισε σε 13-13.

Πρίφτης και Περάσοβιτς αναζήτησαν το κατάλληλο σχήμα πεντάδας με αλλαγές στις θέσεις των ψηλών και των περιφερειακών, αλλά καμία ομάδα δεν μπόρεσε να έχει διάρκεια καλής απόδοσης και στις δυο πλευρές του γηπέδου, περισσότερο από διάστημα δυο λεπτών. Ο Βοροντσέβιτς στο δεύτερο δεκάλεπτο, πρόσθεσε 9 πόντους στο ενεργητικό της Ούνιξ, μετά τους εφτά του Μέγιο, ενώ από τον Παναθηναϊκό, ο Μέικον και ο Σαντ Ρος αποτέλεσαν τις πιο αξιόπιστες επιλογές στην επίθεση του «τριφυλλιού».

Σε κάθε εποφή του με την μπάλα, ο Μάριο Χεζόνια αποδοκιμάστηκε και ο…κόσμος έπαιξε την καλύτερη άμυνα στον Κροάτη φόργουορντ και στα 10 λεπτά που αγωνίσθηκε, ήταν εκτός… κλίματος του αγώνα, φανερά επηρεασμένος από την εχθρική υποδοχή που του επιφυλάχτηκε, λόγω των δηλώσεων που είχε κάνει μετά την συμφωνία του με την Ούνιξ και τον χωρισμό του από το Παναθηναϊκό.

Η στατιστική του πρώτου ημιχρόνου εδώ

Στην αρχή του 3ου δεκαλέπτου, οι παίκτες του Πρίφτη είχαν 10 λάθη και μόνο 3 ασίστ, Η Ούνιξ είχε το προβάδισμα με 43-48, αλλά η έξαρση του Παπαγιάννη που έφτασε σε double-double με 11 ριμπάουντ και 10 πόντους, κράτησε όρθιο τον Παναθηναϊκό. Ο Μέικον έφτασε τους 12 πόντους μέχρι το 30′ και το σκορ ήταν ισόπαλο (55-55) από το buzzer beater του Ιωάννη Παπαπέτρου.

Η διακύμανση του σκορ δεν είχε καμία αλλαγή στην 4η περίοδο,, με τον Παναθηναϊκό και την Ούνιξ να εναλλάσονται στο προβάδισμα μέχρι τους 4 πόντους. Ο Παπαγιάννης πέτυχε ρεκορ καριέρας στα ριμπάουντ, όταν έφτασε τα 16, αλλά στον αντίποδα, ο Λορέντζο Μπράουν «χάλασε» την γιορτή του ‘Ελληνα σέντερ.

Η στατιστική εδώ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.