Χεζόνια: “Ο Παναθηναϊκός είναι η αγαπημένη μου ομάδα”

Ο Μάριο Χεζόνια επιστρέφει στο ΟΑΚΑ, ως αντίπαλος του Παναθηναϊκού ωστόσο ο Κροάτης φόργουορντ αναφέρθηκε εκ νέου για τη σχέση αγάπης με τους "πράσινους".

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ, την Ούνιξ Καζάν (11/11, 21:00, Novasports Prime) του Μάριο Χεζόνια με τον Κροάτη να επιστρέφει στην Ελλάδα ως αντίπαλος. Σύμφωνα με τον πρώην μπασκεμπολίστα των “πράσινων”, ο Παναθηναϊκός είναι η αγαπημένη του ομάδα, αλλά ο ρώσικος σύλλογος ήταν η καλύτερη επιλογή για τη συνέχεια της καριέρας του.

«Το αγαπημένο μου χρώμα είναι το πράσινο. Χρόνο με τον χρόνο, η σύνδεσή μου με τους φιλάθλους γινόταν όλο και πιο δυνατή. Ήμουν κοντά τους, επικοινωνούσαμε ακόμα και όταν ήμουν στο ΝΒΑ. Είναι αμοιβαία η αγάπη μου με τον Παναθηναϊκό. Είναι μεγάλη τιμή για μένα. Η κατάσταση που προηγήθηκε δεν ήταν εύκολη. Μιλάμε για την αγαπημένη μου ομάδα. Δεν μπορέσαμε να συνεχίσουμε μαζί, αλλά η Ούνικς ήταν η καλύτερη επιλογή για μένα», σχολίασε ο “Super Mario” και στη συνέχεια μίλησε για τη ζωή στη Ρωσία:

«Μου αρέσουν όλα. Είναι διαφορετικά εδώ. Μου αρέσει πολύ το φαγητό. Κάνω γιόγκα και διαλογισμό τα πρωινά, κοιμάμαι πολύ, δουλεύω… Είναι καλά. Στόχος μου είναι να κερδίζω σε κάθε αγώνα και να είμαι πάντα η καλύτερη version του εαυτού μου. Να κυριαρχήσω, να κερδίσουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.