Γιασικεβίτσιους: “Ο Ζοτς είναι χαρούμενος στο Βελιγράδι”

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους τόνισε πως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι αρκετά χαρούμενος στην Παρτιζάν.

Ο Λιθουανός κόουτς της Μπαρτσελόνα τόνισε πως παρακολουθεί τα ματς της σερβικής ομάδας, καθώς του αρέσει η ομάδα που δημιούργησε ο Σέρβος κόουτς. Αναλυτικά, ο “Σάρας” δήλωσε στο “basketnews”:

Για το πώς νιώθει βλέποντας τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην Παρτιζάν: «Νιώθω χαρούμενος. Άσχημα νιώθω μόνο για τον συνεργάτη του, που ξέχασε τον βοηθό. Του έστειλα μήνυμα, του είπα να μη νευριάζει τον Ζοτς, είναι απλά ένας μαρκαδόρος. Μιλάω πολύ με τον Ομπράντοβιτς, είναι χαρούμενος εκεί. Είναι η ομάδα του, η αγάπη του. Νομίζω πως είναι πολύ ευτυχισμένος. Δε χάνω παιχνίδι της Παρτιζάν. Αγαπώ την ομάδα του Ζέλικο γιατί διαθέτει πολλούς νέους, ταλαντούχους παίκτες, καθώς και πιο έμπειρους, όπως ο Πάντερ και ο Λεντέι, που είναι οι ηγέτες της. Επίσης, είναι ενδιαφέρον να βλέπεις την εξέλιξη κάποιων νέων Σέρβων παικτών. Πιστεύω πως υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης αν συνεχίσουν να βαδίζουν προς αυτή την κατεύθυνση».

Για την απόφαση του Ομπράντοβιτς: «Ο Ομπράντοβιτς, ως άνθρωπος, θέλει να είναι χαρούμενος. Είναι στο Βελιγράδι, στο σπίτι του, με την ομάδα του. Έχει μια ενδιαφέρουσα ομάδα και έναν ξεκάθαρο στόχο: να φέρει την Παρτιζάν πίσω στην Euroleague. Είναι ευτυχισμένος. Σε αυτό το σημείο τι άλλο μένει; Έχει ήδη κερδίσει τα πάντα, έχει κάνει τα πάντα στη ζωή του. Πρέπει να είναι χαρούμενος και είμαι 100% σίγουρος πως έτσι νιώθει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.