Ούνιξ – Ρεάλ 65-58: Ο Ερτέλ πάτησε το κουμπί της αυτοκαταστροφής (hls)

Η Ρεάλ προηγήθηκε 58-55 στο Καζάν αλλά έμεινε άποντη στα τρία τελευταία λεπτά. Η Ούνιξ έκλεισε το ματς με 10-0 σερί, μοιραίος ο Ερτέλ με δύο κρίσιμα λάθη.

Ποιότητα δεν είχε η μονομαχία του Καζάν ανάμεσα στην Ούνιξ και την Ρεάλ, όμως ποσώς ενδιαφέρονται για αυτό οι γηπεδούχοι που έκαναν το 2/2 στην εβδομάδα και ανέβηκαν στο 3-4, βλέποντας το μέλλον πιο αισιόδοξα.

Η τακτική του Περάσοβιτς να χρησιμοποιήσει πολλά χαμηλά σχήματα που θα πίεζαν την αντίπαλη περιφέρεια δούλεψε στην εντέλεια, οδηγώντας τη Ρεάλ σε 17 λάθη, 4/22 τρίποντα και κάτισχνη συγκομιδή 58 πόντων.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα

Στην επίθεση η Ούνικς ήταν στην καλύτερη περίπτωση μέτρια, όμως λίγο οι εκλάμψεις του Χεζόνια (13 πόντοι) και περισσότερο το μυαλωμένο παιχνίδι του Σπίσου (7 πόντοι, 9 ασίστ) έκαναν τη δουλειά, μαζί με τον αλτρουισμό του Τζον Μπράουν και την εμπειρία του Βοροντσέβιτς (13 πόντοι).

Το παιχνίδι κρίθηκε στα δύο συνεχόμενα λάθη που έκανε ο Ερτέλ με το σκορ στο 59-58, από τα οποία η Ούνικς σκόραρε στον αιφνιδιασμό και τελείωσε το ματς.

Για τη Ρεάλ, που ηττήθηκε μετά από 4 σερί νίκες, διασώθηκαν μόνο οι Ταβάρες (15 πόντοι, 7 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα), Γιαμπουσέλι (13 πόντοι), Αμπάλδε (10 πόντοι, 3 κλεψίματα). Ο μοιραίος Ερτέλ έμεινε άποντος (0/5 σουτ) όπως και οι Ρούντι-Κοζέρ, ενώ ο Γιουλ είχε 5 με 2/11 σουτ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.