Ζενίτ – Ρεάλ 68-75: Σοβαρεύτηκε στο τέλος (hls)

Η Ρεάλ σοβαρεύτηκε στην τελευταία περίοδο κι ενώ είχε μπει στην τελική ευθεία για την δεύτερή της ήττα, άλλαξε την εικόνα της κι επικράτησε με 75-68.

Όσες φορές οι Ισπανοί αποφάσισαν να παίξουν άμυνα το έργο τους γινόταν πιο εύκολο. Από την δεύτερη περίοδο κι έπειτα οι Ρώσοι με τον Μπάρον σε εξαιρετική κατάσταση και τον Πονίτκα να βοηθάει σε άμυνα κι επίθεση προσπέρασαν αλλά δεν κατάφεραν να κλειδώσουν το παιχνίδι και να ξεφύγουν με διαφορά ασφαλείας.

Η Ρεάλ με τον Ταβάρες να φορτώνεται από νωρίς με τέταρτο φάουλ έδειξε να έχει προβλήματα και να μην μπορεί να ελέγξει την εναέρια κυκλοφορία στην ρακέτα. Ο Ερτέλ σε όλο το ματς ήταν ορεξάτος και στο σκορ (15 π.) και στην δημιουργία (6 ασίστ), ενώ σημαντικές λύσεις έδωσαν επίσης οι Γιαμπουσέλε και Κοζέρ που εκτός από τους 13 του πόντους είχε μόνιμα και τις πιο δύσκολες αποστολές στην άμυνα.

Στο δεύτερο μισό της τελευταίας περιόδου η Ρεάλ έπαιξε απλά σαν Ρεάλ και έφτασε σχετικά εύκολα στη νίκη. Με βασικό της όπλο την άμυνα, κράτησε τους Ρώσους πολύ χαμηλά στο σκορ (δέχθηκε μόλις 11 στην τελευταία περίοδο) και καθάρισε ένα ακόμα εκτός έδρας παιχνίδι πριν πετάξει για το Καζάν.

Τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.