Μπάγερν-Αρμάνι 83-77: Αήττητο τέλος! (hls)

Το Μιλάνο υπέστη την πρώτη ήττα του στην τρέχουσα Euroleague, με τους Γουόλντεν, Λούτσιτς να οδηγούν το σύνολο του Τρινκέρι στη δεύτερη συνεχόμενη επιτυχία, εξαιρετικός και πάλι ο Μήτογλου.

Δύο ομάδες με πλούσιο πρόσφατο παρελθόν (το Μιλάνο απέκλεισε δύσκολα την Μπάγερν την προηγούμενη σεζόν στα playoffs στο δρόμο για το Final Four) συμβάδισαν καθ’όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, αφού καμία δεν κατάφερε να πάρει προβάδισμα μεγαλύτερο των 5 πόντων.

Το Μιλάνο είχε απίθανο ποσοστό στα δίποντα (13/15) ενώ η γερμανική ομάδα χάρη στα 8 επιθετικά ριμπάουντ είχε δεύτερες ευκαιρίες τις οποίες εκμεταλλεύτηκε. 

Το ημίχρονο έκλεισε στην ισορροπία του 39-39 με follow του Μέλι, που έκλεισε το πρώτο μέρος με 12 πόντους και 14 στην αξιολόγηση.

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Χίλιαρντ βελτίωσε τα ποσοστά του, με τους γηπεδούχους να παίρνουν προβάδισμα 8 πόντων στο 28′. Ωστόσο με επιμέρους σκορ 10-2 το σύνολο του Μεσίνα επέστρεψε στο +1. Εκεί εμφανίστηκε ο Γουόλντεν, που πέτυχε 8 πόντους στο γερμανικό σερί 10-0 για να θέσει θεμέλια νίκης, τα οποία ήταν αρκετά στέρεα μέχρι το τελικό 83-77.

Από τους νικητές ο Λούτσιτς είχε 20 πόντους, ο Χίλιαρντ 17 κι ο Γουόλντεν 16, ενώ για τους Ιταλούς ο Μήτογλου άγγιξε το double-double με 13 πόντους και 8 ριμπάουντ, 16 πόντους είχε ο Μέλι, 14 ο Ντατόμε. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.