Βεζένκοφ: “Να διαφυλάξουμε ότι η έδρα μας θα παραμείνει αήττητη” (vid)

Ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε στον Δημήτρη Καρύδα για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άλμπα Βερολίνου, τη διάρκεια που πρέπει να έχουν οι ερυθρόλευκοι, αλλά και την έδρα τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι με την Άλμπα Βερολίνου: “Κρατάμε μόνο τη νίκη από το παιχνίδι με τον Ηρακλή, πλέον το έχουμε αφήσει πίσω μας. Δεν μπορούμε να σταθούμε ούτε στο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Πλέον σκεφτόμαστε μόνο την Άλμπα Βερολίνου. Είναι μια ομάδα αρκετά επικίνδυνη όπως έδειξε και στο Βελιγράδι ειδικά αν της δώσεις χώρο. Ξέρουμε ότι παίζουμε με μια καλή ομάδα με καλούς και έμπειρους παίκτες, να διαφυλάξουμε ότι η έδρα μας θα παραμείνει αήττητη”.

Για τις αλλαγές της Άλμπα: “Προσπαθεί να παίξει σκληρά και να χαμηλώσει ο τέμπο του παιχνιδιού. Παίζει όμορφο μπάσκετ και σκληρό, έχει διαφορετικούς παίκτες από το παρελθόν. Εμείς να κάνουμε το παιχνίδι μας και να παίξουμε σκληρά. Μαζί με τον κόσμο μας να πάρουμε τη νίκη”.

Για τη σοβαρότητα και τη διάρκεια του Ολυμπιακού: “Στο αυριανό παιχνίδι είναι τα ματς που πρέπει να κερδίσουμε. Να δείξουμε σοβαρότητα το κάναμε με την Ζάλγκιρις ένα παιχνίδι δεν είναι κάτι. Πρέπει να έχουμε διάρκεια. Θα ήταν όμορφο να το κάνουμε και αύριο για να συνεχίσουμε τον αγώνα μας”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης