Μπαρτζώκας: «Αν χρειαστεί να γίνει μεταγραφή, θα γίνει, έχουμε τη δυνατότητα» (vid)

Για το ματς με την Άλμπα (26/10, 21:00 Novasports), την ενίσχυση και τον τραυματισμό του Χασάν Μάρτιν μίλησε ο Έλληνας προπονητής του Ολυμπιακού.

Μεταξύ άλλων ο Γιώργος Μπαρτζώκας σημείωσε στην κάμερα των καναλιών Novasports πως:

«Δεν έχει νόημα να κουβεντιάζουμε το πρόγραμμα. Όσο περισσότερο το λες, τόσο περισσότερο κουράζεσαι. Για όλους ισχύει το ίδιο καθεστώς. Δεν μπορούμε να λέμε πως είμαστε κουρασμένοι από τον Οκτώβριο. Τι θα λέμε στο τέλος της χρονιας τότε; Δεν αποτελεί δικαιολογία. Αυτό είναι το πρόγραμμα για όλους. Οι ομάδες δεν μπορούν να είναι στα… κόκκινα συνέχεια και πρέπει να ελαχιστοποιήσεις τα διαστήματα που δεν παίζεις καλά».

Για την Άλμπα Βερολίνου: «Έχει αλλάξει το στυλ της. Έχει μετατραπεί σε μια ομάδα πικ εν ρολ, ενώ πέρυσι εκτελούσε μακριά από την μπάλα. Σημαντικότερος παίκτης της ομάδας τους είναι ο Σίκμα. Είναι ένας πολυθεσίτης. Αυτός, ο Λο και ο Ντα Σίλβα παράγουν το 56% των πόντων τους».

Για την απουσία του Χασάν Μάρτιν: «Θα λείψει με την Άλμπα και προφανώς χρειάζεται χρόνο. Το ότι ο ένας σέντερ μας είναι εκτός αποτελεί πρόβλημα. Όμως με τον ρυθμό που έχουμε το ένα ματς μετά το άλλο δεν μπορούμε να σκεφτούμε κάτι διαφορετικό».

Για το αν θα ενισχυθούν: «Ασχολούμαστε πάντα με την αγορά. Έχουμε κι άνθρωπο στην ομάδα που ασχολείται με αυτό. Αν χρειαστεί και απαιτηθεί κάτι, σε συνδυασμό και με την απόφαση ων Προέδρων, έχουμε τη δυνατότητα να υπογράψουμε. Όχι επειδή έχουμε κενή θέση ξένου, αλλά μπορούμε και δύο και τρεις ακόμη. Άλλες ομάδες έχουν 9, 10 και 11. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να γινόμαστε καλύτεροι μέσω της προπόνησης. Αν χρειαστεί να γίνει μέσω μεταγραφής, θα γίνει».

Για τις ισορροπίες στην ομάδα: «Αυτό είναι κάτι που θα το ήθελαν όλοι οι προπονητές. Σε μια ιδανική κατάσταση οι παίκτες και προπονητές που γνωρίζονται χρόνια έχουν πλεονέκτημα. Όμως αυτό πολλές φορές διαταράσσεται από άλλους παράγοντες, όπως η υγεία. Πρέπει η ομάδα να είναι πάντα έτοιμη να αντιδράσει».

Για τη νοοτροπία που πρέπει να έχουν με την Άλμπα: «Μας βοήθησε πολύ το ματς με τον Ηρακλή, ώστε να έχουμε τη σωστή προσέγγιση με την Άλμπα. Δεν υπάρχει εύκολο ματς στην Euroleague. Ειδικά αυτά που “πρέπει” να κερδίσεις είναι τα πιο δύσκολα. Έχουμε παίξει με τις πρώτες ομάδες της Διοργάνωσης. Θα μπούμε με τη σωστή νοοτροπία ώστε να πάρουμε αυτό το παιχνίδι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.