Πρίφτης: “Άδικο αυτό που κάναμε στους εαυτούς μας”

Την άποψη πως ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να είχε φύγει νικητής από το Τελ Αβίβ εξέφρασε ο Δημήτρης Πρίφτης, ενώ δεν έκρυψε την απογοήτευση του για τον τρόπο που χάθηκε το ματς.

«Συγχαρητήρια στην Μακάμπι για αυτή την νίκη. Την άξιζε. Έπαιξε στο μεγαλύτερο διάστημα καλύτερα από εμάς. Εμάς η εμφάνισή μας ήταν… διπρόσωπη. Αλλιώς παίζαμε για 30′ και τελείως διαφορετικά στο τελευταίο δεκάλεπτο. Αναρωτιέμαι τι θα γινόταν αν παίζαμε 20-25 λεπτά, όπως παίξαμε στην τελευταία περίοδο. Αυτό θα πρέπει να το δούμε, κάνοντάς το. Δυστυχώς, ήταν άδικο αυτό που κάναμε στους εαυτούς μας, με το πώς αρχίσαμε το ματς, αλλά είναι θετικό το πώς αντιδράσαμε στο τέλος. Δείξαμε χαρακτήρα και προσωπικότητα, πλησιάσαμε και είχαμε την ευκαιρία μας. Πρέπει να χτίσουμε πάνω σε αυτό για το μέλλον», δήλωσε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

Για την αντίδραση του Παναθηναϊκού στο τέλος: «Θα έλεγα πως συνολικά στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα ως ομάδα, γιατί κυκλοφορήσαμε την μπάλα πιο σωστά. Στην 3η περίοδο δεν ήμασταν αποτελεσματικοί, αλλά στην 4η ήμασταν πιο εύστοχοι. Πρέπει να βελτιώσουμε όσα κάναμε στο πρώτο ματς. Δεν μπορώ να απαντήσω ακριβώς γιατί έγινε αυτό. Όμως, πρέπει να επεκτείνουμε αυτά τα 7-10 λεπτά που παίζουμε καλά, να τους δώσουμε μεγαλύτερη διάρκεια. Σε αυτό το επίπεδο δεν μπορείς να κερδίσεις με 7-10 λεπτά καλού μπάσκετ. Πρέπει να παίζεις για περισσότερη ώρα σωστά μπάσκετ με καλή κυκλοφορία και καλή άμυνα. Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι, χρησιμοποιώντας αυτό το δεκάλεπτο».

Για αυτά που μπορεί να κάνει η ομάδα του στην επίθεση: «Αν έχετε παρακολουθήσει τα προηγούμενα παιχνίδια μας, θα δείτε πως είχαμε παιχνίδι από μέσα. Όχι τόσο από τη θέση “5”. Όμως, θα έλεγα πως κυρίως ψάχνουμε τρόπο να σκοράρουμε από την περίμετρο, έχοντας συγκεκριμένους παίκτες που μπορούν να το κάνουν. Αλλά, σίγουρα, οφείλουμε να γίνουμε καλύτεροι, κυκλοφορώντας την μπάλα πιο σωστά».

Για τις φήμες που υπάρχουν σχετικά με το μέλλον του ευρωπαϊκού μπάσκετ: «Δεν μπορώ να πω κάτι γι’ αυτό, δεν έχω επίσημη ενημέρωση. Οι φήμες είναι φήμες. Στο εσωτερικό της ομάδας δεν συζητάμε για τέτοια. Είμαστε στην Euroleague και αγωνιζόμαστε εδώ. Είμαστε ομάδα της Euroleague εδώ και χρόνια. Δεν είναι κάτι που συζητάμε στο εσωτερικό της ομάδας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.