Euroleague: Ένα πλήρως ανταγωνιστικό σκηνικό

Ο Χαράλαμπος Σαραντινάκης γράφει για τις πολλές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι πρωταθλητές Ευρώπης στο ξεκίνημα της σεζόν και τις άκρως ανταγωνιστικές συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί στην κορυφαία διοργάνωση της Euroleague.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης μετά από τις τέσσερις πρώτες στροφές στην φετινή Euroleague δεν έχει καταφέρει ακόμα να κάνει την πρώτη της νίκη στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση, ένα γεγονός που δείχνει το επίπεδο ανταγωνιστικότητας αλλά και τις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν πλέον όλες οι ομάδες, ακόμα και αυτές που θεωρούνται, αλλά και είναι ανάμεσα στα φαβορί.

Η Έφες σίγουρα είχε μια πολύ δύσκολη εκκίνηση σε ένα διάστημα στο οποίο δεν…πατάει καλά, βρίσκοντας ομάδες απέναντι της πιο έτοιμες αλλά και με το κίνητρο που δίνει πάντα το να θέλεις να νικήσεις τον κατακτητή της κορυφής.

Στα πρώτα 4 ματς ήρθε αντιμέτωπη με κάποιους από τους…ισχυρότερους μνηστήρες της φετινής διοργάνωσης αφού ξεκίνησε αντιμετωπίζοντας τις Ρεάλ Μαδρίτης και ΤΣΣΚΑ Μόσχας, μεσολάβησε η Βιλερμπάν για να ακολουθήσει η Αρμάνι Μιλάνο, σε μια τετράδα αγώνων που η ομάδα του Εργκίν Αταμάν δεν κατάφερε να πάρει τίποτα.

Τα τέστ ήταν δυνατά σε ένα πρώιμο σημείο της σεζόν απέναντι σε ομάδες (οι 3 από αυτές) που έχουν ως πρώτο στόχο το Final Four και κατ΄επέκταση την κορυφή της Ευρώπης με την Έφες να θέλει τον χρόνο της ώστε να μπορέσει να ανεβάσει στροφές και να βάλει τις καλοδουλεμένες της μηχανές σε πλήρη λειτουργία.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης και πέρυσι ξεκίνησαν με τρεις ήττες στα πρώτα τέσσερα ματς αλλά έφτασαν μέχρι το τέλος του δρόμου και “πάτησαν” στην κορυφή, αποτέλεσμα το οποίο άξιζαν σύμφωνα με την εικόνα, την παρουσία αλλά και την λειτουργία γενικότερα που είχαν ως ομάδα την προηγούμενη διετία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.