Παναθηναϊκός: Έχει να κερδίσει ακόμα κι αν χάσει

Μετά το συναρπαστικό παιχνίδι στην Βιτόρια και την ήττα στη λεπτομέρεια, ο Παναθηναϊκός έχει μια ακόμα αποστολή επί ισπανικού εδάφους, κόντρα στην Ρεάλ και μάλιστα στη Μαδρίτη, η αποστολή αυτή γίνεται ακόμα πιο δύσκολη, αλλά από την όλη διαδικασία η ελληνική ομάδα έχει μόνο να κερδίσει και τίποτε να χάσει.

Ο Παπαγιάννης πλέον είναι απολύτως καλά και στην διάθεση του Δημήτρη Πρίφτη. Ο Παναθηναϊκός προπονήθηκε όλες αυτές τις μέρες, και φυσικά μετέβη απευθείας από την Βιτόρια στην Μαδρίτη. Η Ρεάλ από την άλλη δεν θα έχει τους δύο… γνωστούς τραυματίες Τόμπκινς και Ράντολφ, αλλά είναι μια ομάδα που μπορεί να καλύψει σε υψηλό επίπεδο και δύο και τρεις ακόμα και τέσσερις απουσίες.

Ο Παναθηναϊκός στο τακτικό κομμάτι δεν μπορεί να ποντάρει σε πολλά πράγματα στο συγκεκριμένο ματς εκτός από την άμυνά του. Οι ομάδες του Πρίφτη είναι ξακουστές για τις σκληρές άμυνες που παίζουν, όμως στην Wiznik Arena χρειάζεται κάτι ακόμα περισσότερο.

Η περιφέρεια της ισπανικής ομάδας αν μπει στον ρυθμό της είναι πραγματικό φονικό όπλο, άρα οι “πράσινοι” δεν πρέπει για αρκετή ώρα να είναι συνεπείς στα ενεργειακά τους επίπεδα στην άμυνα, αλλά σε όλο το παιχνίδι. Επιθετικά η ελληνική ομάδα, γνωρίζει πως απέναντί της θα έχει μια εξίσου σκληρή ομάδα που παίζει άμυνα στο όριο. Πολλά χέρια στη μπάλα, πολλές αρνήσεις σε πάσες και γενικά επιδίωξη του Λάσο και των παικτών του είναι να κάνουν τη ζωή των αντιπάλων δύσκολη.

Εκεί θα παίξει σημαντικό ρόλο σε τι κατάσταση θα είναι το πυροβολικό του Παναθηναϊκού. Παπαπέτρου, Νέντοβιτς κι οι δύο Αμερικάνοι πρέπει να είναι έτοιμοι να σκοράρουν, ενώ τα λάθη σε ένα τέτοιο ματς δεν είναι απλά απαγορευμένη λέξη, αλλά σίγουρη συνταγή αποτυχίας.

Τέλος επειδή οι ελληνικές ομάδες στην Ισπανία, έπασχαν από τον ιό του “χαμένου ριμπάουντ” κι αυτό θα είναι ένα κομμάτι στην αναμέτρηση που ενδέχεται να κρίνει την έκβασή της.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.