Ζαλγκίρις: Προβληματίζει η “ερυθρόλευκη” άμυνα τον Ζντοβτς

Ο Γιούρι Ζντοβτς έδειξε να προβληματίζει με την άμυνα του Ολυμπιακού, τον οποίο χαρακτήρισε μια πολύ καλή ομάδα.

Ο Σλοβένος κόουτς της Ζαλγκίρις Κάουνας δήλωσε πως το ματς του ΣΕΦ ανάμεσα στις δυο ομάδες θα είναι ένα καλό τεστ για την ομάδα του. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στις απουσίες που θα έχουν οι Λιθουανοί στο συγκεκριμένο ματς.

Αρχικά, ο Ζντοβτς δήλωσε: “Εστιάζω στο πώς θα βελτιώσουμε την απόδοσή μας, γιατί δεν έχουμε πολύ χρόνο. Ο Ολυμπιακός είναι αυτή την περίοδο πολύ δυνατός, έχει ενισχυθεί σημαντικά στο ρόστερ του από το καλοκαίρι. Σε όλες τις θέσεις έχουν πολλές επιλογές και διατηρούν τον ίδιο ρυθμό. Θα προσπαθήσουν σίγουρα να μας βγάλουν από το παιχνίδι κυρίως με την άμυνά τους. Παίζουν έξυπνα και οργανωμένα και θα είναι ένα πολύ καλό τεστ για μας, ώστε να δούμε τον χαρακτήρα των παικτών μας”.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα προβλήματα τραυματισμών της Ζαλγκίρις: “Δε γνωρίζουμε αν θα έχουμε διαθέσιμους τους Στρέλνιεκς και Γιανκούνας. Θα το ξέρουμε λίγες ώρες πριν τον αγώνα. Ο Λοβέρν θα απουσιάσει και αναζητούμε την καλύτερη δυνατή επιλογή στην αγορά για ψηλό”.

Τέλος, ο Ζντοβτς παραδέχτηκε πως αυτή είναι η πιο δύσκολη “αποστολή” που έχει αναλάβει στην έως τώρα καριέρα του: “Πιθανότατα ναι. Η Euroleague είναι στο επίκεντρο και όλοι παρακολουθούν. Ξέρω όμως πού ήρθα και ποιες είναι οι απαιτήσεις εδώ”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.