Μιλάνο-Μακάμπι 83-72: Συνέχισε το σερί η Αρμάνι με Μήτογλου

Χάρη σε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, οι Λομβαρδοί επιβλήθηκαν άνετα της Μακάμπι έχοντας το 3/3 στην εκκίνηση της σεζόν, με πρωταγωνιστή τον Έλληνα διεθνή.

Η Αρμάνι πάτησε με ορμή το παρκέ του “Μεντιολάνουμ” και δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στη Μακάμπι, η οποία βρέθηκε να χάνει με 22 πόντους (52-30) στο κλείσιμο του πρώτου ημιχρόνου, καθώς η αμυντική προσέγγισή της ήταν κάκιστη, ενώ οι γηπεδούχοι χάρη στους Μήτογλου και Ντιλέινι έβρισκαν εύκολα καλάθια.

Με τέτοια διαφορά και εν όψει της 4ης αγωνιστικής που έρχεται άμεσα, ήταν φυσιολογικό η ομάδα του Μεσίνα να βγάλει το πόδι από το γκάζι, η Μακάμπι βρήκε την ευκαιρία να μειώσει στους 9 πόντους στο τελευταίο λεπτό, αλλά δεν είχε άλλο καύσιμο για τη μεγάλη ανατροπή, με το Μιλάνο να επικρατεί με 83-72 και να κάνει το 3/3.

Κορυφαίος όλων ο Μήτογλου με 16 πόντους (4/6 τρίποντα) και 20 στην αξιολόγηση, 17 πόντους προσέθεσε ο Χολ, 10 είχε ο Ντιλέινι, ο Σέρχι είχε 9 πόντους και 6 ασίστ.

Για τους ηττημένους ο Ουίλιαμς είχε 19 πόντους, αλλά αφυπνίστηκε αργά, 16 είχε ο Νάναλι, 13 ο Ρέινολντς, πολύ άστοχος με 2/11 σουτ ο Γουίλμπεκιν που είχε 8 πόντους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.