Σκηνικό άδειων εξεδρών ξανά για ΤΣΣΚΑ, Ούνικς και Ζενίτ

Η κατακόρυφη αύξηση κρουσμάτων Covid-19 στην Ρωσία ανάγκασε την κυβέρνηση να απαγορεύσει για άγνωστο χρονικό διάστημα, την είσοδο των φιλάθλων στα γήπεδα.

Στο καθεστώς των άδειων εξεδρών, λόγω της κατακόρυφης αύξησης κρουσμάτων του κορονοϊού σε μια ημέρα (25.000), στην Ρωσία, επιστρέφουν οι τρείς ομάδες που συμμετέχουν στην Euroleague και αναλόγως με την εξέλιξη της πανδημίας, θα παίξουν για άγνωστο χρονικό διάστημα, χωρίς φιλάθλους.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα sports.ru., η ρωσική κυβέρνηση κλείνει εκ νέου όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις για την είσοδο των φιλάθλων, με αποτέλεσμα η ΤΣΣΚΑ, η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και η Ούνικς Καζάν να υποδεχτούν τους επόμενους αντίπαλους τους στην Euroleague, χωρίς να έχουν φιλάθλους στις εξέδρες και θα πρέπει να περιμένουν νεότερη απόφαση για να μπορούν να διαθέτουν και πάλι εισιτήρια, αναλόγως με το ποσοστό χωρητικότητας που τους επιτρεπόταν, μέχρι πρότινος. Η ΤΣΣΚΑ  ε΄χιε δικαίωμα 1.000 θεατών σε χωρητικότητα 12.500 θέσεων, η Ζενίτ διέθετε 500 εισιτήρια σε χωρητικότητα 7.000 θέσεων και η Ούνικς είχε σχετική άδεια για 5.250 εισιτήρια σε 7.000 θέσεις. Η νέα «έκρηξη της πανδημίας, εντοπίζεται στην Μόσχα και στις περιφερειακές πόλεις της ρωσικής πρωτεούσας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης