Mακ Κίσικ: «Έχουμε μεγάλο κίνητρο για δυναμικό come back στην Εuroleague» (vid)

Ο Αμερικάνος γκάρντ περιμένει την επιστροφή των φιλάθλων στις εξέδρες του ΣΕΦ στο σημερινό παιχνίδι με την Μπασκόνια (21.00, ΝΟVA PRIME) για την πρεμιέρα της Euroleague και υποστηρίζει στην κάμερα της ΝΟVA, ότι το φετινό ρόστερ των «ερυθρολεύκων» μπορεί να εκπλήξει με όσα μπορεί να πετύχει.

Ανυπόμονος να δεί ξανά τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, στις εξέδρες του ΣΕΦ για τον σημερινό αγώνα με την Μπασκόνια (21,00, Nova Prime) στην πρεμιέρα της Euroleague, δηλώνει ο Σακίλ Μακ Κίσικ στην καμέρα της Nova και παράλληλα τονίζει ότι δεν έχει ασχοληθεί με το πρόγραμμα της διοργάνωσης, γιατί ο ίδιος και οι συμπαίκτες του πρέπει να έχουν την νοοτροπία της επόμενης ημέρας.

Για την δυναμικότητα της Μπασκόνια: «ΗMπασκόνιαείναι καλή και δυνατή ομάδα. Έχουμε κάνει καλές προπονήσεις, τις προηγούμενες ημέρες και πιστεύω ότι θα είναι ένα καλό τεστ στην πρεμιέρα της Εuroleague. H Μπασκόνια παίζει ομαδικά, ενώ έχει και καλούς, ποιοτικούς παίκτες. Θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι και πιστεύω ότι θα νικήσουμε».

Για την μεγάλη διάρκεια της πρώτης φάσης της Euroleague και την προετοιμασία του Ολυμπιακού, σε συνδυασμό με την επιστροφή των Πειραιωτών στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Ειλικρινά, δεν έχω κοιτάξει καθόλου το πρόγραμμα των αγώνων μας. Δεν με απασχολεί ποια θα είναι η επόμενη αντίπαλος μας. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να προχωρήσουμε βήμα-βήμα σε όλες τις διοργανώσεις. Μετά την Μπασκόνια, θα παίξουμε ξανά στο ελληνικό πρωτάθλημα, μετά θα έχουμε προπονήσεις και πάλι αγώνας στην Εuroleague. Η δουλειά μας είναι να έχουμε προετοιμασθεί σωστά για κάθε επόμενο αντίπαλο, ανεξαρτήτως ποιος θα είναι αυτός. Με όλους θα παίξουμε.  Η σεζόν έχει μεγάλη διάρκεια και σημασία θα έχει η καθημερινή προετοιμασία και το πώς θα παίζει καλό και αποτελεσματικό μπάσκετ, ο Ολυμπιακός».

Για την επιστροφή των φιλάθλων στις εξέδρες και τις συνθήκες που διαμορφώνουν σε κάθε εντός και εκτός έδρας αγώνα: «Πρόλαβα να παίξω με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού στις εξέδρες, αλλά στην περσινή σεζόν, ήταν πραγματικά…βαρετό να παίζουμε σε άδεια γήπεδα και να μην υπάρχει η ατμόσφαιρα που διαμορφώνει κάποιες συνθήκες στην έκβαση των αγώνων. Οι φίλαθλοι είναι μέγαλο κομμάτι του κάθε αγώνα. Τώρα, υπάρχει η ευκαιρία να επιστρέψουν και να μας βοηθήσουν στην δράση μας».

Για τις τέσσερις νέες μεταγραφές του Ολυμπιακού και το κίνητρο δυναμικής διεκδίκησης της πρόκρισης στα play off με πειστικές εμφανίσεις: «Είμαστε όλοι γεμάτοι από ενέργεια. Αγαπώ τους νέους συμπαίκτες μου, όπως φυσικά και τους παλιότερους. Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός έχει ρόστερ με δυνατότητες και να εκπλήξει με ό,τι θα πετύχει στην νέα περίοδο. Υπάρχει μεγάλο κίνητρο σε όλο τον οργανισμό να επιστρέψει δυναμικά στην Ευρωλίγκα, μετά την πορεία που είχαμε τα δυο τελευταία χρόνια.

Προσωπικά, ξυπνώ κάθε πρωί και σκέφτομαι την Εuroleague, τα play off και το Final-4 με τον Ολυμπιακό να κάνει δυναμικό come back».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.