Μπαρτζώκας: «Να δείξουμε ότι είμαστε πιο ώριμοι και καλύτεροι από πέρυσι» (vid)


Πιο ώριμο, έμπειρο και καλύτερο χαρακτήρισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας τον Ολυμπιακό, συγκριτικά με την περσινή ομάδα, αλλά διευκρίνισε ότι στην πράξη και στους επίσημους αγώνες, θα επιβεβαιωθεί ή όχι, η θεωρητική άποψη του. Ο τεχνικός των Πειραιωτών, μίλησε στην Media Day της ΚΑΕ για την έναρξη της Euroleague και την συνεισφορά της χορηγού εταιρείας BWIN και τόνισε ότι πίεσε την διοίκηση για κάποιες καλές μεταγραφές που πραγματοποιήθηκαν σε συνδυασμό με την οικονομική βοήθεια του συγκκεριμένου χορηγού.

«Εγώ είμαι εδώ πάνω από 1,5 χρόνο τώρα και αυτό που μπορώ να επιβεβαιώσω, είναι πως οι ανθρώπινες σχέσεις είναι πολλές φορές πιο σημαντικές από τις υπογραφές και εμείς μετά από κάποια event που από κοινού έχουμε κάνει, πιστεύω πως υπάρχουν ανθρώπινες σχέσεις πολύ σημαντικές. Θέλω και εγώ να πω από την πλευρά μου ένα ευχαριστώ, γιατί μπόρεσα να πιέσω τη διοίκηση για κάποιες πιο δαπανηρές μεταγραφές το καλοκαίρι και σίγουρα και η συμβολή σας (της BWIN) σ’ αυτό είναι σημαντική» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Για την φετινή σεζόν και την βελτίωση των δυαντοτήτων της ομάδας, υποστήριξε: «Η πανδημία προφανώς στοίχισε στον Ολυμπιακό, αλλά και σε όλες τις ομάδες, δεν θέλω να νομίζουμε ότι είμαστε το κέντρο του κόσμου εμείς. Όλες οι ομάδες είχαν πρόβλημα, ίσα ίσα εμείς έχουμε ευτυχώς ως σύλλογος υψηλό επίπεδο οργάνωσης και με το ιατρικό μας τιμ και όσον αφορά τα ταξίδια που κάναμε.

Το μεγάλο μας πρόβλημα είναι ότι δεν είχαμε τον κόσμο μας εδώ και ξεκάθαρα, αν δείτε και τα παιχνίδια, κάναμε εννέα νίκες εκτός έδρας, περισσότερες από ποτέ στην ιστορία του Ολυμπιακού, αλλά χάσαμε αρκετά παιχνίδια εδώ. Παιχνίδια που θεωρούμε ότι ίσως με το σπρώξιμο που θα είχαμε από τους φίλους της ομάδας, κάποια απ’ αυτά μπορεί να τα χαμε κερδίσει.

Είναι μια δύσκολη κατάσταση, δυο χρόνια ήμασταν σε μια διαδικασία θυσίας, που δεν είναι εύκολο να το καταλάβει κανείς, όποιος δεν είναι κάθε μέρα με την ομάδα και δεν βλέπει την καθημερινή διαδικασία στην προπόνηση, ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει όπως είπαν και οι πρόεδροι χθες, τώρα έχουμε μπροστά μας προκλήσεις, είμαστε πιο ώριμοι και πιο έμπειροι, θεωρώ ότι είμαστε και καλύτεροι. Αλλά αυτό είναι στα λόγια, μένει να αποδειχθεί στην πράξη, πόσες νίκες θα κάνουμε, τι θα κατακτήσουμε φέτος, αλλά είμαστε αισιόδοξοι ότι έχουμε δουλέψει στη σωστή κατεύθυνση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.