Ρεάλ Μαδρίτης: Αιχμές του Χάνγκα προς τον Γιασικεβίτσιους

Ο Άνταμ Χάνγκα εμφανίστηκε απόλυτα ευχαριστημένος στη Ρεάλ Μαδρίτης και δήλωσε πως απολαμβάνει περισσότερο το μπάσκετ.

Ο Ούγγρος παίκτης δήλωσε πως αυτό οφείλεται στον Πάμπλο Λάσο και πως στην Μπαρτσελόνα δεν ίσχυε το ίδιο, λόγω του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Ο Χάνγκα μίλησε στο “DANZ”. Αναλυτικά δήλωσε:

Για τις διαφορές ανάμεσα σε Λάσο και Γιασικεβίτσιους: «Όλοι οι προπονητές είναι διαφορετικοί. Ο Πάμπλο Λάσο σε αφήνει πιο ελεύθερο στο γήπεδο. Ο Σάρας Γιασικεβίτσιους είναι πιο αυστηρός, πρέπει να κάνεις το ρόλο σου ναι ή… ναι. Με τον Πάμπλο Λάσο μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ταλέντο σου λίγο περισσότερο. Το απολαμβάνω λίγο περισσότερο».

Για την επιστροφή του την έδρα της Μπαρτσελόνα: «Δεν ξέρω πώς θα με υποδεχτούν στο “Παλαού”. Δεν έχω κάνει τίποτα λάθος. Κατά τη διάρκεια των ετών που έπαιξα για την Μπαρτσελόνα, προσπάθησα να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ και να είμαι ο μεγαλύτερος δυνατός επαγγελματίας. Τελικά, πήρα την απόφαση να υπογράψω στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά όταν με έδιωξαν από την Μπάρτσα, ήταν δική μου απόφαση να μπορώ να υπογράψω σε οποιαδήποτε ομάδα».

Για την προσαρμογή του στη Ρεάλ: «Προσπαθώ να μάθω τη νοοτροπία της νίκης σε αυτήν την ομάδα. Έχουμε μια καλή και ανταγωνιστική ομάδα. Ο στόχος της Ρεάλ Μαδρίτης είναι να αγωνίζεται για όλους τους τίτλους».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.