Ουόκαπ: «Ανυπομονώ για την ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ και το πρώτο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό» (vid)

Ο Αμερικάνος γκάρντ μίλησε για την αναγκαιότητα αλλαγών που έκανε στην ατομική τεχνική του, ώστε να είναι παίκτης επιπέδου Euroleague.

Ο Τόμας Ουόκαπ έχει βιώσει την ατμόσφαιρα της έδρας του Ολυμπιακού, στο ΣΕΦ, ως παίκτης της Ζαλγκίρις, τα τρία τελευταία χρόνια και αντίπαλος των «ερυθρόλευκων». Ο Αμερικάνος γκάρντ δήλωσε ανυπόμονος να ακούσει τους οπαδούς του Ολυμπιακού, ως παίκτης της ομάδας, πλέον.

Στην media day του Ολυμπιακού για την Euroleague, o Ουόκαπ μίλησε στην κάμερα της NOVA για το κλέψιμο της μπάλας από τον Σλούκα στον αγώνα του Κάουνας και την αλλαγή των αντιδράσεων που υπήρχαν τότε και τώρα που είναι παίκτης του Ολυμπιακού για το αν ήταν φάουλ στον νυν συμπαίκτη του, ενώ υπογράμμισε ότι χρειάστηκε να κάνει αλλαγές στην ατομική τεχνική του για να προσαρμοστεί στις υψηλές απαιτήσεις της διοργάνωσης.

Οι δηλώσεις του Τόμας Ουόκαπ:

Για την προσαρμογή του στον Ολυμπιακό: «Νιώθω υπέροχα στο διάστημα που είμαι στην ομάδα και στη οικογένεια του Ολυμπιακού. Τα πάντα μου δείχνουν ότι είμαι ευσπρόδεκτος”.

Για το κλέψιμο της μπάλας από τον Σλούκα στο περσινό παιχνίδι Ζαλγκίρις-Ολυμπιακού και την ήττα της νυν ομάδας του: «Όλοι τότε μου έλεγαν ότι είχαν κάνει φάουλ. Τώρα που είμαι στον Ολυμπιακό μου έχουν πει ότι ήταν καθαρό κλέψιμο της μπάλας. Μόνο ο Σλούκας διαφωνεί…ακόμα!».

Για την σταδιακή βελτίωση του, από την Λούντβισμπουργκ στην Ζαλγκίρις και την καταξίωση του στην Euroleague: «Ήταν δύσκολο να προσαρμοστώ στις απαιτήσεις της Euroleague, αλλά άλλαξα μερικά βασικά στοιχεία της τεχνικής μου και σταδιακά ένιωθα καλύτερα σε κάθε παιχνίδι της Ζαλγκίρις. Στον Ολυμπιακό θα δώσω την σκληράδα του παιχνιδιού μου, ενώ υπάρχουν και άλλα σημαντικά που θα προσφέρω, αναλόγως με τις απαιτήσεις του προπονητή μου».

Για την ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ: «Την έχω ζήσει ως αντίπαλος και ανυπομονώ να την ζήσω ξανά σαν παίκτης της ομάδας. Έχω…κυκλώσει την ημερομηνία του πρώτου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Euroleague, στις 23 Δεκεμβρίου και ανυπομονώ για τέτοιες στιγμές».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.