Παπαδόπουλος: «Η πίεση από τον κόσμο των “αιωνίων” συντηρείται από τις ομάδες» (vid)

Ένας από τους πιο επιτυχημένους General Managers στην ιστορία της Euroleague, o Μάνος Παπαδόπουλος, μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του Novasports.gr και την Δώρα Παντέλη.

Ο Μάνος Παπαδόπουλος, βρέθηκε στην Αθήνα μαζί με τη Ζενίτ στα πλαίσια των φιλικών αναμετρήσεων που περιλαμβάνει το πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας του Τσάβι Πασκουάλ και το novasports.gr εξασφάλισε μια αποκλειστική συνέντευξη

Μεταξύ άλλων, ο έμπειρος γενικός αρχηγός της Ζενίτ, μας μίλησε για το μεγαλύτερο μάθημα που έχει πάρει όλα αυτά τα χρόνια από αυτή τη θέση αλλά και την Ελληνική «σκληρή» πραγματικότητα που όπως ο ίδιος παραδέχτηκε είναι πολύ δύσκολο να αλλάξει γιατί συντηρείται από τις ίδιες τις ομάδες.

Όσον αφορά τη ρωσική ομάδα που εντυπωσίασε πέρυσι με τις εμφανίσεις της, ο κύριος Παπαδόπουλος είπε χαρακτηρίστηκα ότι το μεγαλύτερο τους «μειονέκτημα» είναι οι απαιτήσεις που έχουν όλοι από αυτούς και οι προσδοκίες για το αποτέλεσμα, βάση της περσινής τους πορείας.

Ενώ δεν έλειψε να αναφερθεί και στην υπόθεση του Κέβιν Πάνγκος υπογραμμίζοντας ότι ο Καναδός γκαρντ τους δήλωσε ότι δεν τον ενδιαφέρουν τα χρήματα, όσα και να είχαν να του προσφέρουν, γιατί ήθελε να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα προσπαθώντας να βρει μια ομάδα στο ΝΒΑ. Ο γενικός αρχηγός της Ζενίτ, Μάνος Παπαδόπουλος είπε χαρακτηριστικά ότι «δεν μπορούσαμε να τον περιμένουμε και για αυτό προχωρήσαμε. Ακόμα και τώρα δεν ξέρει τι θα κάνει. Ίσως, μια άλλη ομάδα είχε την πολυτέλεια να τον περιμένει, εμείς δεν την έχουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.