GM Ζενίτ: “Σημαντική η παραμονή του Πασκουάλ”

Ο Αλεκσάντερ Τσερκόβνι σχολίασε τις μεταγραφικές κινήσεις της Ζενίτ, αναφέρθηκε στην παραμονή του Τσάβι Πασκουάλ, αλλά και στην αποχώρηση του Κέβιν Πάνγκος.

Αναλυτικά όσα είπε ο GM της ρωσικής ομάδας:

Για τις μεταγραφές της Ζενίτ: Είναι οι κινήσεις μας στο φετινό μεταγραφικό παζάρι οι κορυφαίες της ιστορία μας; Προς το παρόν μπορώ να πω ότι κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε για να πετύχουμε κάτι τέτοιο. Όμως, φυσικά, μόνο η σεζόν θα μας αποδείξει αν ήμασταν σωστοί ή όχι”.

Για την παραμονή του Τσάβι Πασκουάλ: “Ο προπονητής παίζει μεγάλο ρόλο σε όλο αυτό. Ο κόουτς Πασκουάλ έχει τη δυνατότητα να παίρνει το μάξιμουμ από τους παίκτες. Δεν είναι σύμπτωση πως ο Πάνγκος είχε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του με εμάς”.

Για τον Κέβιν Πάνγκος: Κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να μείνει μαζί μας ο Κέβιν. Όμως, είχε έναν στόχο, που ήθελε να φτάσει. Δεν καταφέραμε να τον κρατήσουμε, αλλά κατανοούμε και σεβόμαστε την απόφασή του”.

Για τον Σαμπάζ Ναπίερ: Ο Σαμπάζ ήθελε χρόνο για να σκεφτεί την πρότασή μας. Ήταν απρόσμενη στροφή στην καριέρα του ο ερχομός του στην Ευρώπη. Μέτρησε τα υπέρ και τα κατά και κατανόησε τι θέλουμε από εκείνον”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.