Ζάλγκιρις Κάουνας: Τέταρτη αποχώρηση ο Βαστούρια (pic)

Η Ζάλγκιρις Κάουνας παράλληλα με τις προσθήκες, κάνει και την απαραίτητη εκκαθάριση στο ρόστερ της, με τον Στιβ Βαστούρια να είναι ο τέταρτος παίκτης που αποχωρεί.

Η πρωταθλήτρια Λιθουανίας, ανακοίνωσε ότι ο Στιβ Βαστούρια είναι ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Οι δύο πλευρές είχαν υπογράψει πέρσι το καλοκαίρι συμβόλαιο διετούς διάρκειας, αλλά οι μέτριες εμφανίσεις του Αμερικανού περιφερειακού, τον έφεραν στην πόρτα της εξόδου μόλις ένα χρόνο μετά.

Ο Βαστούρια αγωνίστηκε σε 19 παιχνίδια στην Ευρωλίγκα, σκοράροντας κατά μέσο όρο 2.5 πόντους σε περίπου 12 λεπτά. Στο λιθουανικό πρωτάθλημα (LKL) μέτρησε 6.1 πόντους και 2.3 ριμπάουντ σε σύνολο 30 εμφανίσεων.

Ο Μάρτιν Σίλερ δεν πείστηκε για την αξία και έτσι η… εκκαθάριση συνεχίζεται. Μετά τους Γκέμπεν (Μπάμπεργκ), Γκαρίνο (ελεύθερος) και Ρούμπιτ (ελεύθερος), ο Βαστούρια είναι ο 4ος που αποχωρεί από το ρόστερ της Ζάλγκιρις Κάουνας.

Έτσι, η… εκκαθάριση στο ανανεωμένο ρόστερ του Καναδού κόουτς Μάρτιν Σίλερ συνεχίζεται, με την αποχώρηση του Βαστούρια να προστίθεται δίπλα σε εκείνες των Μαρτίνας Γκεμπέν (Μπάμπεργκ), Πάτο Γκαρίνο και Όγκουστιν Ρούμπιτ (ελεύθεροι) που σημειώθηκαν προσφάτως.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.