Τέλος ο Χεζόνια για τον Παναθηναϊκό

Χωρίζουν οριστικά οι δρόμοι του Μάριο Χεζόνια με τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Κροάτης απάντησε αρνητικά στην πρόταση που του είχαν καταθέσει οι "πράσινοι".

Ο Παναθηναϊκός κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια, δεδομένων των οικονομικών συνθηκών, για να κρατήσει τον 26χρονο σούπερ σταρ στο ΟΑΚΑ, όμως η υπόθεση δεν είχε… happy end.

Ο Μάριο Χεζόνια, μέσω του Κρις Χιλ, που χειρίζεται τις διαπραγματεύσεις, απάντησε αρνητικά στην πρόταση των πρωταθλητών Ελλάδος, ενημερώνοντας πως στο τραπέζι υπάρχουν καλύτερες προτάσεις για τον πελάτη του.

Η πρόταση του Παναθηναϊκού έφτανε τα 2 εκατομμύρια ευρώ για τα επόμενα δύο χρόνια (συμπεριλαμβανομένης της ρήτρας που έπρεπε να καταβληθεί στη Μπαρτσελόνα), όμως όπως αποδείχθηκε δεν ήταν αρκετή για να κρατήσει τον “Super Μαριο” στο ΟΑΚΑ.

Κάπως έτσι η υπόθεση Χεζόνια έλαβε τέλος για τους “πράσινους” που πλέον καλούνται να πάνε σε εναλλακτικές λύσεις για να καλύψουν το κενό στη θέση “4”. Χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει και γι’ αυτό άλλωστε είχε δοθεί deadline στον Χεζόνια αναφορικά με την απάντηση στην πρόταση που του είχαν καταθέσει.

Όσον αφορά τον Κροάτη φόργουορντ, βγαίνει ελεύθερος στην αγορά και μένει να φανεί σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης