Xαραλαμπόπουλος: Το αστέρι που δεν έλαμψε ποτέ

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, το πρώην next big thing του ελληνικού μπάσκετ που δεν έφερε ποτέ εις πέρας τις προσδοκίες.

Ο Έλληνας διεθνής καλαθοσφαιριστής στο ξεκίνημα της καριέρας του τράβηξε τα βλέμματα θα λέγαμε όλου του κόσμου με τις εκπληκτικές εμφανίσεις του, κυρίως με την Εθνική εφήβων.

Είχε στοιχεία ηγέτη, ήταν αυτός που έβγαινε μπροστά στις δύσκολες στιγμές και κουβαλούσε στις πλάτες του την Εθνική ομάδα. Ο Παναθηναϊκός, η ομάδα που ανδρώθηκε, έβλεπε στο πρόσωπο του τον νέο της ηγέτη. Όμως ο 24χρονος αθλητής δεν δικαίωσε ποτέ το “τριφύλλι”. Δεν μπόρεσε να σταθεί στο υψηλότερο επίπεδο και να ανταπεξέλθει στις απαιτητικές υποχρεώσεις του ελληνικού συλλόγου.

Ομάδες με λιγότερο απαιτητικές υποχρεώσεις που υπόσχονταν εξέλιξη

Ο Χαραλαμπόπουλος μετέβη σε συλλόγους με λιγότερο απαιτητικές υποχρεώσεις, ώστε να αποκτήσει παραστάσεις και να κερδίσει χρόνο συμμετοχής. Πέρασε από τον Ιωνικό και το Λαύριο, όπου βρίσκονταν αρκετή ώρα στα παρκέ, γεγονός που τον βοήθησε να επανέλθει πνευματικά, αλλά και μπασκετικά σε αρκετά καλό επίπεδο και τράβηξε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, που τον απέκτησε από τον Λάυριο το 2019.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας προσπάθησε να “ξυπνήσει” τον εγωισμό του πέρυσι, του έδωσε χρόνο συμμετοχής και τον συμπεριέλαβε στην αρχική πεντάδα των “ερυθρολεύκων” σε αρκετά παιχνίδια της Euroleague. Ωστόσο δεν άρπαξε καμία από τις ευκαιρίες που του δόθηκαν.

Οι Πειραιώτες δεν έμειναν ικανοποιημένοι από την απόδοση του και τον άφησαν ελεύθερο, δείχνοντας πως δεν τον υπολογίζουν για την νέα αγωνιστική περίοδο. Πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ομάδας.

Θα καταφέρει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στο μέλλον να δικαιώσει όσους τον πίστεψαν και να διαψέυσει εκείνους που δήλωσαν πως δεν μπορεί να σταθεί στο κορυφαίο επίπεδο;


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.