Περπέρογλου: Κρέμασε τα παπούτσια του (pic)

Ο Στράτος Περπέρογλου ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τα παρκέ.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:

“Έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που φόρεσα για τελευταία φορά τα παπούτσια μου, για να παίξω ένα επίσημο, επαγγελματικό παιχνίδι μπάσκετ. Ο κορωνοϊός έκοψε απότομα την καριέρα μου. Αφιέρωσα πάνω από είκοσι χρόνια ζωής σε αυτό που αγαπάω, το μπάσκετ.

Η μπάλα του μπάσκετ με ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο, μου έδωσε την δυνατότητα να συνεργαστώ με κάποιους από τους κορυφαίους παίκτες, αλλά και προπονητές της εποχής μου. Κατέκτησα τρεις φορές την Euroleague, έζησα στιγμές που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό μου.

Είμαι ευγνώμων για την πορεία μου στο επαγγελματικό μπάσκετ. Ο θεός ήταν δίπλα σε εμένα και την οικογένεια μου και με καθοδήγησε σε αυτή την διαδρομή.

Το σχέδιο του ήταν να γίνω επαγγελματίας μπασκετμπολίστας. Ήμουν ένα πολύ αδύνατο παιδί από την Καβάλα, πότε δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα εξελισσόντουσαν έτσι τα πράγματα.

Παρόλο που καθυστέρησα λίγο, δεν είναι πολύ αργά για να ευχαριστήσω όλους τους θαυμαστές μου, που με στήριξαν και στις κακές στιγμές μου στο γήπεδο. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές μου, έμαθα κάτι ξεχωριστό από τον καθένα, αλλά και τους συμπαίκτες μου, με τους οποίους βίωσα τόσο τις κακές όσο και τις καλές στιγμές.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς μου, τον αδερφό μου, την σύζυγο και τα παιδιά μου, που ήταν πάντα στο πλάι μου”.

Τα καλύτερα έρχονται!

Η σχετική δημοσίευση:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.