Ολυμπιακός: Σε τουρνουά στην Κύπρο με ΤΣΣΚΑ, Μακάμπι και Ζενίτ

Σε ένα πολύ δυνατό τουρνουά θα συμμετάσχουν τον Σεπτέμβριο οι "ερυθρόλευκοι"΄.

Ένα πολύ δυνατό τουρνουά στο οποίο θα συμμετέχει ο Ολυμπιακός και θα γίνει υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης θα πραγματοποιηθεί από τις 9 μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου στην Λευκωσία.

Συγκεκριμένα στο τουρνούα “Νεόφυτος Χανδριώτης” θα αγωνιστούν εκτός από τους “ερυθρόλευκους”, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η Μακάμπι Τελ Αβίβ και η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Αναλυτικά:

“Τέσσερις καλαθοσφαιρικοί κολοσσοί, 17 ευρωπαϊκά τρόπαια, τρεις Ελλαδίτες προπονητές στους πάγκους και μοναδικό υπερθέαμα ψηλού επιπέδου.

Από τις 9 μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου η καρδιά του ευρωπαϊκού μπάσκετ, χτυπά στην Κύπρο με την παρουσία της ελίτ της ευρωπαϊκής καλαθόσφαιρας στο 2ο τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης».

H οκτώ φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη, η ιστορικότερη ομάδα του Ισραήλ Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιάννη Σφαιρόπουλου με έξι ευρωπαϊκά τρόπαια, ο Ολυμπιακός Πειραιώς του Γιώργου Μπαρτζώκα, με τρεις κατακτήσεις ευρωλίγκα και η ανερχόμενη δύναμη του ρωσικού μπάσκετ Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, με τον Τσάβι Πασκουάλ στον πάγκο της, έρχονται στο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» για τη δική του πρόβα ενόψει της έναρξης της Ευρωλίγκα.

Με όλα τους τ’ αστέρια οι σπουδαίες αυτές ομάδες θα βρεθούν στο νησί μας στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός της χρονιάς που θα γίνει στην Κύπρο και έχει ήδη στρέψει πάνω του όλα τα βλέμματα της Ευρώπης.

Οι διοργανωτές, λαμβάνοντας υπόψη όλα τα δεδομένα, έχουν ετοιμάσει πολύ προσιτά οικονομικά πακέτα εισιτηρίων, προκειμένου να μπορέσει το φίλαθλο κοινό της Κύπρου να απολαύσει το τουρνουά και να δει από κοντά τα ινδάλματα του. Λεπτομέρειες για το πρόγραμμα του τουρνουά, τις τιμές των εισιτηρίων και τη διαδικασία αγοράς τους, θα δοθούν τις επόμενες μέρες.

Σημειώστε τις ημερομηνίες, 9-12 Σεπτεμβρίου, προγραμματιστείτε για να μην λείψει κανείς από τη μεγάλη καλαθοσφαιρική γιορτή. Άλλωστε τέτοιες ευκαιρίες σπάνια έχει τη δυνατότητα το φίλαθλο κοινό της Κύπρου.
Το τουρνουά γίνεται υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.