Μπουρούσης: ΕΣΑΚΕ, ΠΣΑΚ και ΕΟΚ στον «χορό» των ανακοινώσεων (pics)

Ένας ακόμα από τους μεγάλους του ελληνικού μπάσκετ, ανακοίνωσε την απόσυρση του από την ενεργό δράση και όλοι σπεύδουν να τον συγχαρούν-ευχαριστήσουν για όλα όσα πέτυχε και προσέφερε.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ιδιαίτερη αναφορά θέλω να κάνω στην Εθνική Oμάδα την οποία υπηρέτησα για 15 χρόνια σ’ ένα αξέχαστο ταξίδι μέσα από το οποίο έζησα μεγάλες στιγμές. Δεν υπάρχει τίποτε πιο σημαντικό για έναν αθλητή από το να φορέσει την φανέλα με το εθνόσημο”.
@Bourou30, ευχαριστούμε για όλα!».

Ο ΠΣΑΚ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών) με τη σειρά του ανάρτησε: «Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, ευχαριστεί τον Γιάννη Μπουρούση για την τεράστια προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ.
Μετά τον Βασίλη Σπανούλη και τον Νίκο Ζήση, η τριπλέτα των αποχωρήσεων έκλεισε με το “αντίο” του Γιάννη Μπουρούση και πλέον το κενό στο ελληνικό μπάσκετ έγινε μεγαλύτερο. Ευχόμαστε να έχει πάντα την υγεία του και να απολαύσει όσα στερήθηκε…»

Στο δικό του ύφος ο ΕΣΑΚΕ έπλεξε το… εγκώμιο του «Μπούρου»: «Ο Γιάννης Μπουρούσης είναι από τους κορυφαίους σέντερ του ελληνικού μπάσκετ με συμμετοχή στην Stoiximan Basket League με τέσσερις σπουδαίες ομάδες, την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και το Περιστέρι. Ευχαριστούμε τον Καρδιτσιώτη σέντερ για την προσφορά του και τις όμορφες στιγμές, συγκινήσεις που πρόσφερε. Του ευχόμαστε, επίσης, καλή επιτυχία σε ότι αποφασίσει να ασχοληθεί από εδώ και πέρα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.