Ολυμπιακός: Χτίζει πρώτα χαρακτήρα

Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει κάνει προς το παρόν μόλις τα πρώτα του βήματα στην μεταγραφική αγορά, ωστόσο οι προθέσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ξεκάθαρες και απόλυτα προσαρμοσμένες στην πραγματικότητα.

Είναι σα να βλέπει παιχνίδι – παιχνίδι, από πέρσι ο προπονητής του Ολυμπιακού τις ήττες της ομάδας του και να σημειώνει σε χαρτί τι δεν είχε και τελικά ηττήθηκε.

Το πιο σημαντικό που δείχνει να θέλει να βελτιώσει ο Έλληνας προπονητής είναι ο χαρακτήρας και το μενταλιτέ που έλειπε.  Οι παίκτες που είναι σημειωμένοι στην λίστα του δεν είναι απαραίτητα παίκτες εκατομμυρίων, ούτε φυσικά στο τέλος του μεταγραφικού κυνηγιού ο Ολυμπιακός θα έχει εξασφαλίσει αυτόματα τη συμμετοχή του στο φάιναλ φορ. Αν μη τι άλλο όμως, θα είναι πιο έτοιμος πνευματικά για την σεζόν που θα έρθει. 

Αυτό το οποίο είναι εξίσου σημαντικό για τον Μπαρτζώκα και τους συνεργάτες του, είναι και το κομμάτι “ελληνική αγορά”. Δεν είναι πολλές οι περιπτώσεις που μπορούν να κουβαλήσουν το βάρος της φανέλας, όμως, κάθε καλή περίπτωση υποχρεωτικά ενδιαφέρει και τον Ολυμπιακό. 

Ο στόχος των “ερυθρόλευκων” όσον αφορά την δομή, θα μοιάζει λίγο ως πολύ με την Φενέρ της περασμένης τριετίας. Αρκετές επιλογές στην περιφέρεια με δημιουργούς κι εκτελεστές, διαφορετικές περιπτώσεις ψηλών ευρείας γκάμας και απαραίτητη προϋπόθεση για το σύνολο, η όρεξη για προσωπική άμυνα. 

Το μπάτζετ της ομάδας θα είναι ανεβασμένο σε σχέση με την περασμένη αγωνιστική περίοδο, αλλά αυτό από μόνο του δεν λύνει κάποιο πρόβλημα. Ο συντονισμός η στρατηγική κι η ευελιξία στις μεταγραφές μπορεί να δημιουργήσει τη συνθήκη για κάτι καλό. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.