Μίτσιτς: “Είμαι καλύτερος στο σκι από το μπάσκετ” (vid)

Ο άνθρωπος που σάρωσε τα πάντα στη φετινή Euroleague, ο MVP Βασίλιε Μίτσιτς φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «The Crossover» με τον Τζο Αρλάουκας και αποκάλυψε πως θεωρεί τον εαυτό του καλύτερο στο σκι από το μπάσκετ.

Ο Σέρβος σούπερ σταρ της Αναντολού Εφές, ο οποίος σύμφωνα με τον συμπατριώτη του και αντιπρόεδρο της σερβικής ομοσπονδίας, Νέναντ Κρστιτς, είναι έτοιμος για το ΝΒΑ αναφέρθηκε και στην απώλεια της μητέρας του.

“Εξακολουθώ να πιστεύω πως είμαι καλύτερος στο σκι από το μπάσκετ… Είναι κάτι που πιστεύουν επίσης οι φίλοι μου! Το σκι είναι η πρώτη μου αγάπη. Το μπάσκετ είναι η δεύτερη. Μεγάλωσα στα βουνά. Τα πιο διάσημα βουνά στη Σερβία. Για έξι μήνες τον χρόνο είχαμε χιόνι και δεν είχαμε άλλη επιλογή. Σε κάθε περίπτωση, αν έχεις ταλέντο και δουλεύεις σκληρά, μπορείς να πετύχεις σπουδαία πράγματα” ανέφερε αρχικά.

Για την αγαπημένη του μητέρα, η οποία έφυγε από τη ζωή προ δύο ετών, ανέφερε: Πριν από δυο χρόνια έχασα τη μητέρα μου. Είναι μια τεράστια απώλεια για μένα… Όπως κάθε μητέρα, ήταν ο πιο δυνατός άνθρωπος στη ζωή μου. Όλες εκείνες οι κουβέντες που έκανα με τους γονείς μου με έχουν σημαδέψει. Με έχουν αγγίξει τόσο πολύ που τις έχω συνεχώς στο μυαλό μου”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.