«Να επιστρέψουμε στις νίκες»

Η νίκη είναι το μοναδικό αποτέλεσμα που θέλουν οι παίκτες της Αρμάνι Τζίνς Μιλάνο απέναντι στην Εφές Ανατόλου για την τρίτη αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

Η νίκη είναι το μοναδικό αποτέλεσμα που θέλουν οι παίκτες της Αρμάνι Τζίνς Μιλάνο απέναντι στην Εφές Ανατόλου για την τρίτη αγωνιστική της Ευρωλίγκα. Με δηλώσεις του ο Ντρού Νίκολας αναφέρθηκε στην προσεχή αναμέτρηση και έθεσε ως στόχο την επιστροφή στις νίκες μετά την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μία ομάδα που έχει πολλούς μεγάλους και έμπειρους παίκτες στο ρόστερ της» είπε αρχικά ο Αμερικανός και συμπλήρωσε: «Θα είναι ένας ισορροπημένος αγώνας στον οποίο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι περισσότερο μπορούμε ώστε να επιστρέψουμε στις νίκες στην Euroleague μετά την ήττα στην Μαδρίτη».

Από την πλευρά του ο τεχνικός της Αρμάνι, Σέρτζιο Σκαριόλο δήλωσε: «Θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα με βάθος, με πολλούς παίκτες που διαθέτουν μεγάλη εμπειρία από Euroleague. Εμείς με την εμφάνιση μας πρέπει να δείξουμε όλη την καλή δουλειά που κάνουμε τόσο καιρό. Νομίζουμε ότι βαδίζουμε στο σωστό δρόμο, όμως πρέπει να το δείξουμε στο παρκέ, σε μία βραδιά που ευελπιστούμε να έχουμε μεγάλη υποστήριξη από τους φιλάθλους μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.