Τριφούνοβιτς: «Ομπράντοβιτς, όπως Φέργκιουσον»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Αλεξάνταρ Τριφούνοβιτς για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς παρομοιάζοντας τον ως τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Αλεξάνταρ Τριφούνοβιτς για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς παρομοιάζοντας τον ως τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Με αφορμή την αναμέτρηση της Παρασκευής ο τεχνικός της Ζαλγκίρις Κάουνας τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει  δώσει τον καλύτερο της εαυτό προκειμένου να πάρει κάτι θετικό απέναντι στους πρωταθλητές Ευρώπης.

«Ο Παναθηναϊκός είναι σπουδαία ομάδα, με πολλούς καλούς παίκτες. Έχει τον ίδιο προπονητή, τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, εδώ και δώδεκα χρόνια. Αυτό λέει πολλά. Ο Ομπράντοβιτς είναι ότι ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, αλλά δεν είναι εύκολο. Πρέπει να δώσουμε όλη μας την ενέργεια και όλη μας την ψυχή. Μόνο έτσι μπορούμε να πετύχουμε κάτι. Το κακό είναι πως δεν έχουμε πολύ χρόνο στη διάθεσή μας, αλλά πρέπει να αρχίσουμε να βελτιωνόμαστε από την πρώτη μέρα. Μόνο αν γινόμαστε καλύτεροι σε κάθε προπόνηση, μπορούμε να προχωρήσουμε» δήλωσε ο Αλεξάνταρ Τριφούνοβιτς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.