Αταμάν: «Μίλησα με τον γιο μου και με τον κ. Ερντογάν» (vid)

Ο "καπετάνιος" της Εφές, εκείνος που την οδήγησε στην κατάκτηση της Ευρωλίγκας Εργκίν Αταμάν μίλησε μετά το τέλος του αγώνα και πραγματικά συγκίνησε και συγκινήθηκε όταν μίλησε για τον γιο του.

Ο “καπετάνιος” της Εφές, εκείνος που την οδήγησε στην κατάκτηση της Ευρωλίγκας Εργκίν Αταμάν μίλησε μετά το τέλος του αγώνα και πραγματικά συγκίνησε και συγκινήθηκε όταν μίλησε για τον γιο του.


Αταμάν: “Τα τελευταία 3 χρόνια φτάσαμε κοντά, πέρσι δεν μπορέσαμε να κλείσουμε τη σεζόν. Το 2019 το χάσαμε στις λεπτομέριες.
Είπαμε από την αρχή λοιπόν πως αυτός είναι ο στόχος μας και μόνο αυτό είχαμε στο μυαλό μας και να το κατακτήσουμε.
Είμαι περίφανος για τους παίκτες μου, για την χώρα μου, για τους Τούρκους παίκτες, τα ταλέντα, τη διοίκηση, για όλους. Μίλησα στους παίκτες μου και τους ευχαρίστησα για ότι έχουν κάνει και αυτό που έκαναν για το Τουρκικό μπάσκετ.

Για την δική του δουλειά: Δεν είμαι μόνο εγώ και οι Λάρκιν – Μίσιτς. Είναι πολλοί πίσω τους, όλοι δουλεύουν πάρα πολύ, έχουμε δουλέψει πάρα πολλοι, όλοι μπαίνουν στο ματς και μπορούν να προσφέρουν. Όλοι έχουν έναν ρόλο.

Τηλεφώνησα στον γιο μου, τον 11χρονο γιο μου, επειδή ήθελε πολύ να έρθει αλλά δεν μπόρεσε να έρθει εδώ και να δει το παιχνίδι, όπως και η κόρη μου, που δεν βρήκαν τρόπο να ταξιδέψουν. Τον πήρα τον γιο μου τηλέφωνο και του είπα τι έχουμε κάνει, ότι το κερδίσαμε. Μίλησα με τον κύριο Ερντογάν και με τον υπουργό Αθλητισμού και τους είπα τι σπουδαίο πράγμα κάναμε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.