Αρμάνι Μιλάνο – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 83-73: Το ήθελε περισσότερο

Η ομάδα του Ετόρε Μεσίνα έκλεισε τις υποχρεώσεις της στο Final 4 της Κολωνίας με μια νίκη γοήτρου απέναντι στους Ρώσους.

Οι δύο ομάδες σε γενικά χαμηλό τέμπο ξεκίνησαν τον μικρό τελικό με τους Ιταλούς να παίρνουν αρκετά σουτ από την περιφέρεια τα οποία βρήκαν στόχο κυρίως με τον Ρολ ενώ στην άλλη πλευρά η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη είδε τους Μπολομπόι και Σενγκέλια να έχουν την μερίδα του λέοντος σε ότι έχει να κάνει με το επιθετικό κομμάτι.

Το παιχνίδι βοηθούσε τους δυο αντιπάλους αφού δεν υπήρχε κανένα άγχος για το αποτέλεσμα ενώ ταυτόχρονα και οι προπονητές μπορούσαν να δοκιμάσουν διάφορα σχήματα και να δώσουν χρόνο αλλά και παραστάσεις σε παίκτες που δεν είχαν μεγάλη συμμετοχή και τώρα έστω και στον μικρό τελικό βρήκαν την ευκαιρία να πάρουν γεύση από ένα Final 4.

Όσο τα λεπτά περνούσαν μέσα στο ματς οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να βρούνε ρυθμό, ο Ετόρε Μεσίνα άλλαζε συχνά την άμυνα του από “man to man” σε ζώνη με το συγκεκριμένο γεγονός να βάζει επιπλέον θέματα προς λύση στον αντίπαλο του και να δίνει ταυτόχρονα μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Η Αρμάνι Μιλάνο σε γενικές γραμμές έβγαλε μεγαλύτερη διάθεση αλλά και ενέργεια μέσα στην αναμέτρηση, είχε πολλούς πρωταγωνιστές που την βοηθούσαν να βρίσκει συνεχώς λύσεις στο επιθετικό κομμάτι και να διατηρεί ένα προβάδισμα σε μεγάλο μέρος του αγώνα.

Ο Σενγκέλια έδειξε μεγάλη διάθεση και ήταν ο παίκτης που δημιούργησε τα μεγαλύτερα προβλήματα στον αντίπαλο και ο λόγος επίσης μαζί με τα μακρινά σουτ που έβαλε ο Φόγκμαν που η ΤΣΣΚΑ κατάφερε να διατηρηθεί κοντά στην ομάδα του Μεσίνα.

H Αρμάνι Μιλάνο παρουσιάστηκε ισχυρή αμυντικά στο τελευταίο κομμάτι, με πολυφωνία και γενικότερα μεγαλύτερη ενέργεια και όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα να φτάσει τελικά στην νίκη και την τρίτη θέση του Final 4.

Τα δεκάλεπτα: 20-23, 20-11, 20-23, 23-16.

Δείτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.