Ελληνική «μάχη» με νικήτρια την Αρμάνι

Με μια «μάχη» που βρήκε νικήτρια την «παρέα» των Μπουρούση Φώτση έληξε η δεύτερη μέρα της 1ης αγωνίστικης της Ευρωλίγκα.

Με μια «μάχη» που βρήκε νικήτρια την «παρέα» των Μπουρούση Φώτση έληξε η δεύτερη μέρα της 1ης αγωνίστικης της Ευρωλίγκα. Η Αρμάνι υποδέχθηκε τη Μακάμπι και τη νίκησε με 89-82, έχοντας τους Χέρστον (25π.) και Γκαλινάρι (23π.) σε μεγάλα κέφια. Ο Έλληνας σέντερ συνέβαλλε με 13 πόντους, ενώ ο «Μπάτμαν» έμεινε στους 4. Στην αντίπερα όχθη, οι Ισραηλινοί είχαν σε καλή μέρα τόσο τους Ελιγιάχου (23π.) και Μπλου (15), όσο και τους Παπαλουκά (13π.) και Σχορτσιανίτη (9π.), αλλά δεν τα κατάφεραν το τελευταίο δεκάλεπτο. 

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησαν οι ισπανικές ομάδες την φετινή Ευρωλίγκα. Από τη μία η Ρεάλ και από την άλλη η Μπαρτσελόνα μπορεί να αντιμετώπιζαν υποδεέστερες αντιπάλους, αλλά έδειξαν ξεκάθαρα τις προθέσεις τους.

Η «βασίλισσα» με ηγέτη τον Φερνάντεθ (19π.) επικράτησε της Σαρλετουά στο Βέλγιο με 100-76, κλέβοντας τις εντυπώσεις. Στον αντίποδα, οι Καταλανοί με τους Χουέρτας και Μάικλ να τους καθοδηγούν άφησαν… πίσω τους την Ολίμπια. Ξεπέρασαν εύκολα το εμπόδιο της και πήραν τη νίκη με 86-64 μέσα στη Λιουμπλιάνα.

Το πρώτο βήμα για την επίτευξη του στόχου της, που δεν είναι άλλος από την παρουσία της στο Φάιναλ Φορ της Κωνσταντινούπολης, έκανε η Εφές. Νίκησε με 84-73 την Παρτιζάν στο Βελιγράδι με τους Τάρενς  Κίνσεϊ (18π.) και   Ντούσκο Σαβάνοβιτς (17π.) να πραγματοποιούν πολύ καλή εμφάνιση. Αντιθέτως, εκείνη που δε… γοήτευσε καθόλου ήταν η Κ.Κ. Ζάγκρεμπ. Οι Κροάτες δεν τα κατάφεραν καθόλου καλά απέναντι στη Μπάμπεργκ, καθώς ηττήθηκαν με 65-96 στη Γερμανία. Οι παίκτες του Κρις Φλέμινγκ είχαν σε καλή μέρα τους Αμερικανούς τους Τάκερ (20π.) και Γιάκομπσεν (16π.), ενώ καλή εμφάνιση έκανε και ο Σλότερ (16π.).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.